Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
havvacım seni çok iyi anlıyorum, keşke fiilen de yanında olabilsek...ama ne olur güçlü ol...ağlama canım...pozitif düşün ki pozitif şeylerle karşılaşabilesin...annesi bence durumu kabullenemiyor, belki psikolojik destek alınması faydalı olabilir...sana kocaamaaan sarılıyorum hayatım...aldın umarım bendeki enerjiyi bu sarılma ile
slm kızlar ben geldim.bizim net bozuktu znczk şimdi girebildim.özlemişim sizi yaaa.biraz kaynatmışsınız yine.maşallah.havvacım inş.daha iyisindir.Allah inan bütün dertleri unutturuyor.bir an sinirleniyoruz baağırıyoruz ağlıyoruz ama bir gün sonra bbiz değiliz o.
ebrucum fikirlerine katılıyorum ama annemlere inan anlatamam.duyulmaması için neler yaptığımı bir bilsen.yani bu benim için çok zor.şimdilik hep uydurma şeyerle geçiriyoruz.Allah kolaylık verir inş. bize.dualarınızı unutmayın.hepinizi öpüyorum
merhaba kızlar bende yılbaşı kartları ararken gireyim dedim.yarın yaptıracağımda çocuklara.
ebrucuğum girmemiş.meryemciğim saol canım dediğin gibi bir anlık sinirleniyoruz.zaten ağlayıp sinirlenmezsek nasıl deşarj olacağız.1-2 aya bir böyle oluyor.ama zaman her şeyin ilacı birde birşeylerle meşkul olmak insana iyi geliyor.neyse kızlar iyi geceler.dualarım sizinle.sizlerde dua etmeyi unutmayın özellikle perşembe gecelerini cumaya bağlayan gün daha sevap olurmuş.