• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları testis acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaren28
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Y

yaren28

Ziyaretçi
merhaba kızlar.
tek çocuk annesiyim ve 1 aylık oğlum var. aklıma takılan soruyu sizlerle paylaşmak istedim en azından deneyimli annelere.
altını açtığımda testis torbasının aşırı derecede sarkık olması merak uyandırdı bende bu sürekli o şekilde kalıyor.gördüğüm diğer çocukların testisleri oğlumun testisinden daha normal.oğlumun testisleri sürekli sanki şiş gibi ve çok daha iri geliyor ele.bunu sizce neden kaynaklanır. yanıtlarınız için teşekkürler

doktor kontrolune gıttıgınızde doktor bakmadımı canım.daha cok kucuk bebegın zamanla gececektır o sıslık herhalde.ama sen doktoruna goster.ben oglumda senın dedıgın gıbı bıseyı hatırlamıyorum cunku.

yarencim daha çok küçük bebişin,zamanla toplanıp küçülüyor. merak etme canım ama yine de sor doktoruna gittiğinizde.birde çok sıcaklayınca da olurmuş bir süre altını açık tuttuğunda serinlemeye başladığı an toparlanıp küçülmesi lazım.

testisler yukarı çıkmış olabilir kontrol et canım ve bir doktora göster istersen

nilüfercim açık bırakıyorum altını ama toparlama olmuyor sürekli sarkık oluyor.çok nadir rastladım toparlanmış olarak.galiba yeni doğanlarda böle oluyor :S doktora gıdınce paylaşcam

Back