- 3 Ocak 2021
- 3.636
- 1.145
- 83
- 35
Sabah kan verdim sonucu bekliyorum doktorum e nabıza geç düşüyor bazen saat 16:00 da beni ara dedi zaman geçmiyor resmenTest pozitif duruyor direk kan verin yumurtlamayı değerlendirmişsiniz gebelik olabilir yeniyse doktor anlayamaz zaten
Bilmiyorum inşallah vardır bu marka yalancı pozitifte çıkarıyor diyorlar ama bende saniyeler içerisinde çıktı ve gayette belirgin inşallah doğrudurTest pozitif duruyor direk kan verin yumurtlamayı değerlendirmişsiniz gebelik olabilir yeniyse doktor anlayamaz zaten
Kan sonucum yarın çıkacakmış ben bugun anlamışım farklı marka test alıp sabah ilk idrarla Yine yapacağım bakalımtest sonucun pozitif görünüyor ama bir adette farklı testle yap kesinleştir canım
Ben de bu testten aldım pozitif çıktı , sonra 2 tane daha yaptım negatif çıktı. Adetime 4 gün varKan sonucum yarın çıkacakmış ben bugun anlamışım farklı marka test alıp sabah ilk idrarla Yine yapacağım bakalım
Çıktı mı canım kan testinKan sonucum yarın çıkacakmış ben bugun anlamışım farklı marka test alıp sabah ilk idrarla Yine yapacağım bakalım
Yarın çıkacakmış bekliyorum çok saçma bugun 10 da verdim kan E nabızda da gözükmüyorÇıktı mı canım kan testin
Negatiflerde mi aynı marka pozitif çıkanın görseli var mı elinizdeBen de bu testten aldım pozitif çıktı , sonra 2 tane daha yaptım negatif çıktı. Adetime 4 gün var
Gebesin canım bukadar net silik olamaz iyiki içmemişsin tarlusalArkadaşlar merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum ilk kez kayıt oldum pcos mevcuttu bende tedavilerle çok iyi bir yol katettim 25 Şubat adet tarihimdi fakat olmadım ovulasyonla takip ediyordum 4 Mart yumurtlama oldu değerlendiremedim 6 martta değerlendirdim bugün doktora gittim ultrasonda baktı ve gebelik yok dedi tarlusal verdi kan da istemedi ilacı içmeden hadi bir test yapayım diye bir şey dürttü ve testim saniyesinde bu şekilde çıktı fakat markası artımed daha önce dakikalar sonra hayalet çizgi oluşturmuştu bende ama bundan saniyeler içerisinde çıktı şok oldum ne düşünüyorsunuz
İnşallah bazı arkadaşlarda bu teste güvenme dedi ama saniyeler içerisinde çıktı vardır inşallah içim içime sığmıyor vallaGebesin canım bukadar net silik olamaz iyiki içmemişsin tarlusal
Yani sakın üzülme yoksa ama bukadar belirgin silik daha doğrusu yalancı pozitif nasıl olur bilmiyorum .. o yüzden benim için pozitif gibi. İnşallah vardırİnşallah bazı arkadaşlarda bu teste güvenme dedi ama saniyeler içerisinde çıktı vardır inşallah içim içime sığmıyor valla
Ben de hamile miyim bilmiyorum, negatifler de Artımed ama sanki üretim zamanları farklı, bu alttaki test anında pozitif olduNegatiflerde mi aynı marka pozitif çıkanın görseli var mı elinizde
Negatiflerde mi aynı marka pozitif çıkanın görseli var mı elinizde
Fotodan anlaşılmamışEki Görüntüle 3563765 testime bakarmisiniz kuruma çizgisimi acaba
2 tane daha aynı testten yaptım onlarda pozitif çıktı , sizin sonucunuzu merakla bekliyorumİnşallah bazı arkadaşlarda bu teste güvenme dedi ama saniyeler içerisinde çıktı vardır inşallah içim içime sığmıyor valla
Sonucum çıktı 836 şoktyaım şükürler olsunYani sakın üzülme yoksa ama bukadar belirgin silik daha doğrusu yalancı pozitif nasıl olur bilmiyorum .. o yüzden benim için pozitif gibi. İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?