- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 28
- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
Canım benim ya . İnşallah hayrlra vesile olsn. Ben bgn gttim doktorum yoktu . Yarına randevu aldım . Sabahtan gideceğim. Bakalm . Sizlerde nasip ederim. Silik çizgi pozitiftr bence çünkü oglumda öyle öğrenmiştim .Ahh benimde ayni sayilir kahverengi lekel3nmem oldu.kan verdim begatif cikti adetim 13 gun gecti test yapyrm hep silik çıkıyor. İlcedeyim kadin dogum yok.
Kapsamlı bi hastaneye gitme imkanın yokmu canım ultrason yapılmadı mıAhh benimde ayni sayilir kahverengi lekel3nmem oldu.kan verdim begatif cikti adetim 13 gun gecti test yapyrm hep silik çıkıyor. İlcedeyim kadin dogum yok.
Haberini bekliyoruz inşallah bebiş müjdesiyle gelirsinCanım benim ya . İnşallah hayrlra vesile olsn. Ben bgn gttim doktorum yoktu . Yarına randevu aldım . Sabahtan gideceğim. Bakalm . Sizlerde nasip ederim. Silik çizgi pozitiftr bence çünkü oglumda öyle öğrenmiştim .
Sonuç ne oldu acabaYarın ilk işim sana haber vermek olacak kuzum kesin bir sonuç alacam
Ya tşk ederim . Bir gün isteyen herkesin müjdesini alrz insallahHaberini bekliyoruz inşallah bebiş müjdesiyle gelirsin
Maalesef yarına kaldı . Doktorum yoktuSonuç ne oldu acaba
Bende merak ettimMaalesef yarına kaldı . Doktorum yoktu
Sende son durum neBende merak ettim
Sanırım birşeyler oluşuyorSende son durum ne
Yaaaa böyle haberler duyunca sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorum vallahiSanırım birşeyler oluşuyortestler koyulaşıyor yarın bakalım nolcak
Âmin inşallahYa tşk ederim . Bir gün isteyen herkesin müjdesini alrz insallah
Aminnnnnnnn. Müslümanın müslümana duası kabul olurmuş inşallahÂmin inşallah
Kan testine bir hafta beklemek istiyorum ya korkuyorum kimyasal olcak diyeYaaaa böyle haberler duyunca sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorum vallahiyarında eğer koyulasrsa kan testiyle onayla , bizlerede haber et inşallah
Haber edeceğim mutlaka. Şuan hastanedeymKan testine bir hafta beklemek istiyorum ya korkuyorum kimyasal olcak diyesenden de haber bekliyoruz
Hadi bakalmHaber edeceğim mutlaka. Şuan hastanedeym
Bu hastaneler insanın ömründen çalıyorHadi bakalm
Canın sağ olsun sağlıklı olduktan sonra olurKızlar şimdi sonuclarım çıktı gebelik yok . Bir çok nedeni olabilir dedi bu lekenmelerin. Tam net bir şey söyleyebilmek için adetin 2.-3. günü gel hormon testlerini yapalım dedi. Sanrm doğumdan sonra aldığım kilolarla alakalı bir durum bu. Bu arada vajinal muayanede herşeyin çok iyi durumda , doğal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?