- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 28
- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
evet testi tekrardan yaptırmalısın bi kaç gün sonra şuan tam sınır hamilesin ama idrarda kan ve kum var dedin emin olursun canım testini tekrarlaLütfen yardımcı olur msnz? Normalde 28 günde bir adet oluyorum . Bu ay beklenen adet gününden 3 gün önce leknmem oldu . Böyle az az. Bir de bel ağrısı var. Dün yani lekenmenin ikinci günü acile gttim . Yerleşme kanaması olabilir mi diye . Beta sonucu <5 . İlerleyen günlerde testi tekrarlamak gerekir mi?
Ne zor şeyler bunlar ya. Beklemek felan. KararsızlıkSelam benim de iki gün önce kahverengi bir şey geldi sonra kesildi adetime dört gün kaldı. Bende de yumurtlamadan bir hafta sonra kasıklarımda çok ağrı oldu bel ağırdı baş ağrısı. Ben de ne yapacağımı bilemiyorum ya
Evet bir kaç gün sonra testi tekrarlayacağm. Bu belirsizlik beni yordu. Adetim gelecekse sökülsün kurtulayım . Hamileysem çksn.evet testi tekrardan yaptırmalısın bi kaç gün sonra şuan tam sınır hamilesin ama idrarda kan ve kum var dedin emin olursun canım testini tekrarla
Yerleşme kanaması olsaydı kanda gebelik çıkmaz miydi ? İnternetten baktığımda yerleşme kanamasından bir kaç gün sonra test yapılmalı deniyor ama bilemedimBence hamilesin
Sonucun hamilelik olmadığını biliyorum . Ama her yerde yerleşme kanaması gebeliğin başlangıcı olarak en erken belirtisidir. Kanamadan bir kaç gün sonra kan testinde çıkar yazyr. Bundan dolayısıyla sordum . Acaba testi yenilemek gerekir mi diye ? Bu arada cvbn için de tşk ederim :))Merhaba sonuçta <5 yazması hamile değilsin demek. Yani sonuc 5 ten küçük bir değer demek. Bazi labaratuvarlar 1.05 gibi bazısı da direkt <5 yazıyor aynı sey aslında.
Lekelenme de zaman zaman oluyor, bide başka sağlık sorunlarınız varsa bundan da etkilenerek bu seferki adetiniz sıkıntılı olabilir
Hakkinizda hayirlisiKizlar dün akşam itibariyle lekenmem birden kesildi . Yarn da bekleyecegim bel ağrım devam ediyor . Sonra testi tekrarlyacağım .
Adetin geçerse bir daha tekrarla testi canm benceBende de kesildi adete üç gün kala kan testi yaptım 0.1 çıktı. Anlamıyorum o kahverengi leke neydi ya ☹
Aminnnn inşallahHakkinizda hayirlisi
Bir kaç gün bekle bakalım , sonra testi yenile. Umarım hamilesindirkızlar merhaba benimde bugün adet günüm fakat kahverengi akıntı geldi test yaptım ama negatif çıktı kanamam da olmadı çatlatma iğnesinin 18. Günü
İlk defa mı gecikiyor canım ? Adetlerin düzenli mıdır hep ?Merhaba kızlar adetim 7 gün gecikti bu günler içinde belirli aralıklarla evde test yaptım sonuç her negatif gebeliği de geçtim de neden gecikir ki bu kadar stres yok ilaç kullanımı yok
Maalesef CAnım regl oldum yarın doktor randevum var sabah gidicem bakalım tekrar femaraya devam gibi...Bir kaç gün bekle bakalım , sonra testi yenile. Umarım hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?