• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Test yapmak gerekir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Q

Ne zamandır istiyorsun canım bebk ? Umarım Rabbim gönlüne göre verir. Önümüzdeki ay güzel haberlerini duyarız
4 aydır istiyoruz fakat bende pco olduğu için tedavi oluyorum 2. İğnemde başarısız oldu son kez iğne vurunucam bu ay sonrasına bakıcaz demişti doktorum bakalım nasip sizin durumunuz nedir

4 aydır istiyoruz fakat bende pco olduğu için tedavi oluyorum 2. İğnemde başarısız oldu son kez iğne vurunucam bu ay sonrasına bakıcaz demişti doktorum bakalım nasip sizin durumunuz nedir
Benim bir oğlum var 3 yaşında canm . Daha doğrusu 3,5. Nasipse geçen ay korunmayı bıraktık 2. Çocuk için. Ne kadr süredir evlisin ? Sakın umutsuzluga kapılma yolun daha çok başındasn. Abimin eşinin de pcosu vardı. Hemde ileri derecede . Kilosu epey vardi 102 civarında . Tedaviye bile gerek kalmadan oldu. Allah'ın izniyle olur . 🥰😘 Şuan 3 çocuk annesi

Benim bir oğlum var 3 yaşında canm . Daha doğrusu 3,5. Nasipse geçen ay korunmayı bıraktık 2. Çocuk için. Ne kadr süredir evlisin ? Sakın umutsuzluga kapılma yolun daha çok başındasn. Abimin eşinin de pcosu vardı. Hemde ileri derecede . Kilosu epey vardi 102 civarında . Tedaviye bile gerek kalmadan oldu. Allah'ın izniyle olur . 🥰😘 Şuan 3 çocuk annesi
Allah bağışlasın evladını canım 15 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz fakat bende pco olduğu için direkt tedaviye başlayalım dedik ileri derecede değil benim kilomda 59 kiloluda değilim Rabbim ne zaman derse o zamanı bekliyoruz hayırlısıyla herkesin çoçuğunu bağışlasın rabbim teşekkür ederim sanada 🥰

Allah bağışlasın evladını canım 15 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz fakat bende pco olduğu için direkt tedaviye başlayalım dedik ileri derecede değil benim kilomda 59 kiloluda değilim Rabbim ne zaman derse o zamanı bekliyoruz hayırlısıyla herkesin çoçuğunu bağışlasın rabbim teşekkür ederim sanada 🥰
Bende teşekkür ederim canım , aynen Rabbim ne dilerse o olur

Bugün vajinal lekenmem yine başladı idrardan sonra af edersiniz sümüksü kıvamda . Ve ishal de oldum nedense . 🙄 Yarn en iyisi polikliniğe gitmek . Acil pek uğraşmak istemiyor

Merhaba kızlar adetim 7 gün gecikti bu günler içinde belirli aralıklarla evde test yaptım sonuç her negatif gebeliği de geçtim de neden gecikir ki bu kadar stres yok ilaç kullanımı yok
Ahh benimde ayni sayilir kahverengi lekel3nmem oldu.kan verdim begatif cikti adetim 13 gun gecti test yapyrm hep silik çıkıyor. İlcedeyim kadin dogum yok.😔

Back
X