- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
Bende dün cift cizgiydi ovilasyon esim nöbetci bugun siliklesti cizgi insallah benımde olr bu ay benc3 sende yeni döllenme olms yumurtada zamanla koyulasr cizgn sabah yap bence ilk idraelaKuzum bence hergününü değerlendir
İnşallah . Ben oglumdayken bata 10 gün kala hissettim resmen . Dedim ki ben hamileyimmm. Aslında hissediyor kadınlar. Test yaptım silik çıktıAyy inşaAllah vardır ya inşaAllah koyulaşır daha hamilelik testimde
Canım insllah seninde müjdeleri haberlerini alrzBende dün cift cizgiydi ovilasyon esim nöbetci bugun siliklesti cizgi insallah benımde olr bu ay benc3 sende yeni döllenme olms yumurtada zamanla koyulasr cizgn sabah yap bence ilk idraela
Bu kadar silik değildir amaİnşallah . Ben oglumdayken bata 10 gün kala hissettim resmen . Dedim ki ben hamileyimmm. Aslında hissediyor kadınlar. Test yaptım silik çıktı
İnşallah kuzumm yaaaa dün çift cizgiydi ovilasyonda bugun silik ama sorun olmaz dimiCanım insllah seninde müjdeleri haberlerini alrz
Bir umut var yani dahaAynen bu kdr silikti10 gün kala
Ovulasyon testi, sana yumurtlama döneminde olup olmadığını gösteren aletlerdir. Bu test, vücudundaki LH hormonunun varlığını tespit eder ve yumurtlama dönemin hakkında bilgi sahibi olmanı sağlar. LH, yumurtaların gelişmesini sağlayan hormondur ve ovulasyon döneminde kolayca tespit edilebilir. Vücudunda LH salgılanmaya başladıktan yaklaşık 24-36 saat sonra yumurtlama başlar. .. yani aslinda tam zamanıİnşallah kuzumm yaaaa dün çift cizgiydi ovilasyonda bugun silik ama sorun olmaz dimi
Aynen öyleBir umut var yani daha
Ayyyy agzından bal damlıooo canımmmmm değerlendrcm bugunuOvulasyon testi, sana yumurtlama döneminde olup olmadığını gösteren aletlerdir. Bu test, vücudundaki LH hormonunun varlığını tespit eder ve yumurtlama dönemin hakkında bilgi sahibi olmanı sağlar. LH, yumurtaların gelişmesini sağlayan hormondur ve ovulasyon döneminde kolayca tespit edilebilir. Vücudunda LH salgılanmaya başladıktan yaklaşık 24-36 saat sonra yumurtlama başlar. .. yani aslinda tam zamanı
Valla netten alıntı. Her yerde aynı şey yazıyorAyyyy agzından bal damlıooo canımmmmm değerlendrcm bugunu
Dün aksam yaptım canım 8 de koyuydu iki cizgide bugun 12 de yaptım silinmeye baslams 6 da yaptım iyice silinms canım dün 14. GündüOvulasyon testlerini akşam yapmak doğru aslında . Sen sabahları mı yapyrsn canm ?
Bidw canım hangi günler yüksek olur yrnda değerlendirim miOvulasyon testlerini akşam yapmak doğru aslında . Sen sabahları mı yapyrsn canm ?
Neden olmasın kiBidw canım hangi günler yüksek olur yrnda değerlendirim mi
Bilmem ki, duymamştm hiç .doktor ne derse bizide bilgilendir .Evet kızlar bugün doktora gittim gebelik yok dedi ama yumurtalıklarım normalden büyükmüş öğleden sonra tekrar gidicem nedendir sizce ya da ne demek bu büyüklük bir zararı varmı
Beta hcg değerim de 7.08 çıktı gebelik yok yani umarım kötü biley yokturBilmem ki, duymamştm hiç .doktor ne derse bizide bilgilendir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?