- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 28
- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
Ne zamandır istiyorsun canım bebk ? Umarım Rabbim gönlüne göre verir. Önümüzdeki ay güzel haberlerini duyarızMaalesef CAnım regl oldum yarın doktor randevum var sabah gidicem bakalım tekrar femaraya devam gibi...
4 aydır istiyoruz fakat bende pco olduğu için tedavi oluyorum 2. İğnemde başarısız oldu son kez iğne vurunucam bu ay sonrasına bakıcaz demişti doktorum bakalım nasip sizin durumunuz nedirQ
Ne zamandır istiyorsun canım bebk ? Umarım Rabbim gönlüne göre verir. Önümüzdeki ay güzel haberlerini duyarız
Benim bir oğlum var 3 yaşında canm . Daha doğrusu 3,5. Nasipse geçen ay korunmayı bıraktık 2. Çocuk için. Ne kadr süredir evlisin ? Sakın umutsuzluga kapılma yolun daha çok başındasn. Abimin eşinin de pcosu vardı. Hemde ileri derecede . Kilosu epey vardi 102 civarında . Tedaviye bile gerek kalmadan oldu. Allah'ın izniyle olur .4 aydır istiyoruz fakat bende pco olduğu için tedavi oluyorum 2. İğnemde başarısız oldu son kez iğne vurunucam bu ay sonrasına bakıcaz demişti doktorum bakalım nasip sizin durumunuz nedir
Allah bağışlasın evladını canım 15 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz fakat bende pco olduğu için direkt tedaviye başlayalım dedik ileri derecede değil benim kilomda 59 kiloluda değilim Rabbim ne zaman derse o zamanı bekliyoruz hayırlısıyla herkesin çoçuğunu bağışlasın rabbim teşekkür ederim sanadaBenim bir oğlum var 3 yaşında canm . Daha doğrusu 3,5. Nasipse geçen ay korunmayı bıraktık 2. Çocuk için. Ne kadr süredir evlisin ? Sakın umutsuzluga kapılma yolun daha çok başındasn. Abimin eşinin de pcosu vardı. Hemde ileri derecede . Kilosu epey vardi 102 civarında . Tedaviye bile gerek kalmadan oldu. Allah'ın izniyle olur .Şuan 3 çocuk annesi
Hep düzenli en fazla 1 bilemedin 2 gün oynar şu an hala olmadımİlk defa mı gecikiyor canım ? Adetlerin düzenli mıdır hep ?
Bende teşekkür ederim canım , aynen Rabbim ne dilerse o olurAllah bağışlasın evladını canım 15 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz fakat bende pco olduğu için direkt tedaviye başlayalım dedik ileri derecede değil benim kilomda 59 kiloluda değilim Rabbim ne zaman derse o zamanı bekliyoruz hayırlısıyla herkesin çoçuğunu bağışlasın rabbim teşekkür ederim sanada
Hayrlsi olsun hakkında . Bir daha tekrarla testi benceHep düzenli en fazla 1 bilemedin 2 gün oynar şu an hala olmadım
İhtimal var mı sence canım. O leke neydi anlam veremiyorum. Bir gün oldu ve gitti . Yarın adet günüm bakalım ne olacakAdetin geçerse bir daha tekrarla testi canm bence
Ama çıkmazmıydı neredeyse 10 gün olduHayrlsi olsun hakkında . Bir daha tekrarla testi bence
Hayrlı haberlrni bekliyorum canmİhtimal var mı sence canım. O leke neydi anlam veremiyorum. Bir gün oldu ve gitti . Yarın adet günüm bakalım ne olacak
Aynı durumdayz , tuhaf. İnşallah başka sorunlar yatmyrdr altndaAma çıkmazmıydı neredeyse 10 gün oldu
İnşallah canım bebek yok artık ona inandırdım kendimi ama nedeni aklımı karıştırıyor çalışıyorum çarşamba izinliyim adet olsam da olmasam da gidicem doktora haber veririmAynı durumdayz , tuhaf. İnşallah başka sorunlar yatmyrdr altnda
Unutma ama mutlaka haberdar et biziİnşallah canım bebek yok artık ona inandırdım kendimi ama nedeni aklımı karıştırıyor çalışıyorum çarşamba izinliyim adet olsam da olmasam da gidicem doktora haber veririm
Aynen öyle bakmıyorlar hiçbişeyeBugün vajinal lekenmem yine başladı idrardan sonra af edersiniz sümüksü kıvamda . Ve ishal de oldum nedense .Yarn en iyisi polikliniğe gitmek . Acil pek uğraşmak istemiyor
Yarın özel hastaneye gidip tüm tahlillerimi iyice yaptrcam . Altında yatan sorun ne ise çıksın ortaya . Adet de olmadım hâlâ. Çok saçmaAynen öyle bakmıyorlar hiçbişeye
Resmen aynı şeyi yaşıyoruz amaba mevsimsel falan mıYarın özel hastaneye gidip tüm tahlillerimi iyice yaptrcam . Altında yatan sorun ne ise çıksın ortaya . Adet de olmadım hâlâ. Çok saçma
Yarın ilk işim sana haber vermek olacak kuzum kesin bir sonuç alacamResmen aynı şeyi yaşıyoruz amaba mevsimsel falan mı
Tamam yavruşum unutma ben hatırlatırım yine gidince öarşamba günü yazarım bendeYarın ilk işim sana haber vermek olacak kuzum kesin bir sonuç alacam
Ahh benimde ayni sayilir kahverengi lekel3nmem oldu.kan verdim begatif cikti adetim 13 gun gecti test yapyrm hep silik çıkıyor. İlcedeyim kadin dogum yok.Merhaba kızlar adetim 7 gün gecikti bu günler içinde belirli aralıklarla evde test yaptım sonuç her negatif gebeliği de geçtim de neden gecikir ki bu kadar stres yok ilaç kullanımı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?