• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Test yapmak gerekir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh benimde ayni sayilir kahverengi lekel3nmem oldu.kan verdim begatif cikti adetim 13 gun gecti test yapyrm hep silik çıkıyor. İlcedeyim kadin dogum yok.😔
Canım benim ya . İnşallah hayrlra vesile olsn. Ben bgn gttim doktorum yoktu . Yarına randevu aldım . Sabahtan gideceğim. Bakalm . Sizlerde nasip ederim. Silik çizgi pozitiftr bence çünkü oglumda öyle öğrenmiştim .

Canım benim ya . İnşallah hayrlra vesile olsn. Ben bgn gttim doktorum yoktu . Yarına randevu aldım . Sabahtan gideceğim. Bakalm . Sizlerde nasip ederim. Silik çizgi pozitiftr bence çünkü oglumda öyle öğrenmiştim .
Haberini bekliyoruz inşallah bebiş müjdesiyle gelirsin 😊

Ahahahh 🤣 bu olanlar sebepsiz değil iyi ya da kötü bir şey yatıyor altında 😄 yarın öğreneceğiz artk

Yaaaa böyle haberler duyunca sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorum vallahi 😄 yarında eğer koyulasrsa kan testiyle onayla , bizlerede haber et inşallah
Kan testine bir hafta beklemek istiyorum ya korkuyorum kimyasal olcak diye 🥺 senden de haber bekliyoruz 😁😁

Kızlar şimdi sonuclarım çıktı gebelik yok . Bir çok nedeni olabilir dedi bu lekenmelerin. Tam net bir şey söyleyebilmek için adetin 2.-3. günü gel hormon testlerini yapalım dedi. Sanrm doğumdan sonra aldığım kilolarla alakalı bir durum bu. Bu arada vajinal muayanede herşeyin çok iyi durumda , doğal dedi.

O yüzden ne yapıyorum hemen bir diyete başlıyorum . Çok zor kilo veriyorum ne yazkki ama yapacak bir şey yok 🤣🤣

Kızlar şimdi sonuclarım çıktı gebelik yok . Bir çok nedeni olabilir dedi bu lekenmelerin. Tam net bir şey söyleyebilmek için adetin 2.-3. günü gel hormon testlerini yapalım dedi. Sanrm doğumdan sonra aldığım kilolarla alakalı bir durum bu. Bu arada vajinal muayanede herşeyin çok iyi durumda , doğal dedi.
Canın sağ olsun sağlıklı olduktan sonra olur 😊

Back
X