- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 28
- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
İlla olsun diye bir düşüncem yoktu zaten. Olsaydı fena olmazdı ama olmasa da oğlumun canı sagolsn .Canın sağ olsun sağlıklı olduktan sonra olur
Bilmiyorum ya sanırım kimyasal çok üzüldüm hala aynı çizgi ovulasyon testi de yaptım koyu ama bilmiyorum kimyasal kesin eşime mecbur anlattım anlatmayacaktım süpriz yapcaktım iyi marka test alcak akşama ama iki gün sonra yapmak istiyorum tam net çıksın
Canım ne kadar oldu sen doğum yapalıKızlar şimdi sonuclarım çıktı gebelik yok . Bir çok nedeni olabilir dedi bu lekenmelerin. Tam net bir şey söyleyebilmek için adetin 2.-3. günü gel hormon testlerini yapalım dedi. Sanrm doğumdan sonra aldığım kilolarla alakalı bir durum bu. Bu arada vajinal muayanede herşeyin çok iyi durumda , doğal dedi.
3,5 yl olacak . Sezeryan oldmCanım ne kadar oldu sen doğum yapalı
Aslında baya olmuş ben yeni sandım belki olabilir ama sezeryandan dolayı3,5 yl olacak . Sezeryan oldm
Canım sonucun neBilmiyorum ya sanırım kimyasal çok üzüldüm hala aynı çizgi ovulasyon testi de yaptım koyu ama bilmiyorum kimyasal kesin eşime mecbur anlattım anlatmayacaktım süpriz yapcaktım iyi marka test alcak akşama ama iki gün sonra yapmak istiyorum tam net çıksın
Ovulasyon testim şu şekilde daha islak o koyulur ama hamilelik testii yapmadım iki üç güne yapcam korkuyorum kimyasal olcak diyeCanım sonucun ne
Dualarım seninle. Normal gebelik testi yap bakalimOvulasyon testim şu şekilde daha islak o koyulur ama hamilelik testii yapmadım iki üç güne yapcam korkuyorum kimyasal olcak diyeEki Görüntüle 2707970
Evet oldu . Aslında vücudumu çok sarstm . Emzirmeyi bırakınca kilo almaya başladım . Yoksa hamilelikte 10 kg almış 2 ay geçmeden vermiştim fazlasyla. Meğer emzirmek ne büyük nimetmis . Dikkat etsen bile zayflyrsnAslında baya olmuş ben yeni sandım belki olabilir ama sezeryandan dolayı
Yaptım canım dün bu test de gölge de olsa görünmüyordu şimdi sankı çoook hafif görüyorumDualarım seninle. Normal gebelik testi yap bakalim
Kuzum bence aksam yatmadan yap bıdahaYaptım canım dün bu test de gölge de olsa görünmüyordu şimdi sankı çoook hafif görüyorumEki Görüntüle 2707975
Bu testi öyle yaptım sabah yaparım artık inşaAllah koyuşlaşırBen gördüm gayet iyi. Ama 4 saat kadr tut idrarını sonra yap . Birde kuzum sıvı tuketmemeye özen göster. Son olark kaç günün geçti
Ayy inşaAllah vardır ya inşaAllah koyulaşır daha hamilelik testimdeKesinlikle öyle.
Kuzum bence hergününü değerlendirAyy inşaAllah vardır ya inşaAllah koyulaşır daha hamilelik testimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?