• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Test yapmak gerekir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ne yaptın cnm bgn sonuç ne 😄 M meedze
Bilmiyorum ya sanırım kimyasal çok üzüldüm hala aynı çizgi ovulasyon testi de yaptım koyu ama bilmiyorum kimyasal kesin eşime mecbur anlattım anlatmayacaktım süpriz yapcaktım iyi marka test alcak akşama ama iki gün sonra yapmak istiyorum tam net çıksın🥺

Kızlar şimdi sonuclarım çıktı gebelik yok . Bir çok nedeni olabilir dedi bu lekenmelerin. Tam net bir şey söyleyebilmek için adetin 2.-3. günü gel hormon testlerini yapalım dedi. Sanrm doğumdan sonra aldığım kilolarla alakalı bir durum bu. Bu arada vajinal muayanede herşeyin çok iyi durumda , doğal dedi.
Canım ne kadar oldu sen doğum yapalı

Bilmiyorum ya sanırım kimyasal çok üzüldüm hala aynı çizgi ovulasyon testi de yaptım koyu ama bilmiyorum kimyasal kesin eşime mecbur anlattım anlatmayacaktım süpriz yapcaktım iyi marka test alcak akşama ama iki gün sonra yapmak istiyorum tam net çıksın🥺
Canım sonucun ne

Canım sonucun ne
Ovulasyon testim şu şekilde daha islak o koyulur ama hamilelik testii yapmadım iki üç güne yapcam korkuyorum kimyasal olcak diye 😟
FB8688A8-43FF-419A-BBB1-0D0F75FE7E60.webp

Aslında baya olmuş ben yeni sandım belki olabilir ama sezeryandan dolayı
Evet oldu . Aslında vücudumu çok sarstm . Emzirmeyi bırakınca kilo almaya başladım . Yoksa hamilelikte 10 kg almış 2 ay geçmeden vermiştim fazlasyla. Meğer emzirmek ne büyük nimetmis . Dikkat etsen bile zayflyrsn

Ben gördüm gayet iyi. Ama 4 saat kadr tut idrarını sonra yap . Birde kuzum sıvı tuketmemeye özen göster. Son olark kaç günün geçti

Back
X