Yazarım yine test yaptığım da muhtemelen cumartesi yapacağımNormal galiba ya.. Amin inşallah olursiz de haber verin
Bat 11 martCtesi günü yapalım o zamansizin bat ne zaman
Benimde 12si . Yaptınız mı siz testBat 11 mart
Ben test yaptım yine dayanamayıp. NegatifYazarım yine test yaptığım da muhtemelen cumartesi yapacağım
Aynı durumdayız. Bu ay ilk defa denedik ama o kadar stres oldum ki yaşımız da 30 bilemiyorum geç kaldık gibi hissediyorum. Halbuki hiç çocuk isteğimiz olmamıştı daha 2 aydır tamam hazırırz dedik bu ay da denedik. İnşşalh olmuşturLinçlenirim diye korkuyorum dadaha ilk defa denedik bu ay ama sanki bu ay olmazsa bir sorun var diye korkarım diye bu kadar stres oldum Açıkçası çevremde o kadar çok olmayan var ki sebepsiz korkuyorum işte
Yok canım hafta sonu yapmayı düşünüyorum elimde test var. Ama negatif görürüm diye korkuyorum regl günüm yaklaşsın biraz dahaBenimde 12si . Yaptınız mı siz test
Aynı şeyleri yaşamışız biliyor musunuz bizde hiç istemiyorduk 2 aydır alıp verdik kafamızda bu ay ilk defa denedik ve inanılmaz stres yaptım insan sanıyor ki istediği an olacak ama öyle değilmiş işte yüzleşmek bizi korkuttu . Nasip inşallah olmuştur. Sizin adet tarihi ne zaman belirtiniz var mı test yaptınız mı hiçAynı durumdayız. Bu ay ilk defa denedik ama o kadar stres oldum ki yaşımız da 30 bilemiyorum geç kaldık gibi hissediyorum. Halbuki hiç çocuk isteğimiz olmamıştı daha 2 aydır tamam hazırırz dedik bu ay da denedik. İnşşalh olmuştur
Canım henüz üzülmek için de erken belki de var çok sabırsızız hemen deniyoruz testi ama hemen çıkmaz biraz sabret zaten 2 güne farklı sonuç çıkmaz yarın öbür gün bekle istersenBen test yaptım yine dayanamayıp. Negatif
Off evet bir de o kadar yogun bir gündeydim ki oturacak vakit bualamazken gittim test yaptımCanım henüz üzülmek için de erken belki de var çok sabırsızız hemen deniyoruz testi ama hemen çıkmaz biraz sabret zaten 2 güne farklı sonuç çıkmaz yarın öbür gün bekle istersen
Çok haklısın umarım çift çizgiy görürsünYok canım hafta sonu yapmayı düşünüyorum elimde test var. Ama negatif görürüm diye korkuyorum regl günüm yaklaşsın biraz daha
Hafta sonuna sabredelimOff evet bir de o kadar yogun bir gündeydim ki oturacak vakit bualamazken gittim test yaptıminşallah döner buradan bilmiyorum
Amin canım. Umarım hepimiz görürüzÇok haklısın umarım çift çizgiy görürsün
Benim uygulama 8 Mart gösteriyor, belirti yok hiç genel adet olacakmış gibi hissediyorum arada ağrı geliyo gidiyo göğüslerim hassas her zaman regli öncesi olan şeyler yani. test sipariş verdim şuan kargoda cuma sabah yapıcam inşallah. 1 gün kalmış olacak test yaptığımda varsa çıkar çıkmazsa ümidi kesicemAynı şeyleri yaşamışız biliyor musunuz bizde hiç istemiyorduk 2 aydır alıp verdik kafamızda bu ay ilk defa denedik ve inanılmaz stres yaptım insan sanıyor ki istediği an olacak ama öyle değilmiş işte yüzleşmek bizi korkuttu . Nasip inşallah olmuştur. Sizin adet tarihi ne zaman belirtiniz var mı test yaptınız mı hiç
Benim de bugün ara ara kramp gibi saniyelik gelip gidiyor başka bir şey yok . Ay sabırlısınız siz ben olsam şimdi gider eczaneden alır yapardım ahahaBenim uygulama 8 Mart gösteriyor, belirti yok hiç genel adet olacakmış gibi hissediyorum arada ağrı geliyo gidiyo göğüslerim hassas her zaman regli öncesi olan şeyler yani. test sipariş verdim şuan kargoda cuma sabah yapıcam inşallah. 1 gün kalmış olacak test yaptığımda varsa çıkar çıkmazsa ümidi kesicem
Aynı şeyleri yaşamışız biliyor musunuz bizde hiç istemiyorduk 2 aydır alıp verdik kafamızda bu ay ilk defa denedik ve inanılmaz stres yaptım insan sanıyor ki istediği an olacak ama öyle değilmiş işte yüzleşmek bizi korkuttu . Nasip inşallah olmuştur. Sizin adet tarihi ne zaman belirtiniz var mı test yaptınız mı
Benim de bugün ara ara kramp gibi saniyelik gelip gidiyor başka bir şey yok . Ay sabırlısınız siz ben olsam şimdi gider eczaneden alır yapardım ahahabize de haber verin olur mu test yapınca
Daha Test yapamadan adet oldum sahurdaBenim de bugün ara ara kramp gibi saniyelik gelip gidiyor başka bir şey yok . Ay sabırlısınız siz ben olsam şimdi gider eczaneden alır yapardım ahahabize de haber verin olur mu test yapınca
Yaa öyle mi . Ben de sabah kalktığım gibi test yaptım dayanamayıp yine . Tek çizgi tabiDaha Test yapamadan adet oldum sahurdanormalde cumartesi gösteriyordu erken geldi. Hayırlısı
Evet kesinlikle insan kendisindeki değişimleri anlıyor benim farklı hiçbişey yoktu o yüzden hevesim yoktu zaten. Siz ne zamandır deniyorsunuzYaa öyle mi . Ben de sabah kalktığım gibi test yaptım dayanamayıp yine . Tek çizgi tabihayırlısı bakalım bende adet olacam gibi insan vücudunu tanıyor
Söylemiştim ya daha ilk defa bu ay denedikEvet kesinlikle insan kendisindeki değişimleri anlıyor benim farklı hiçbişey yoktu o yüzden hevesim yoktu zaten. Siz ne zamandır deniyorsunuz
Yaa evetSöylemiştim ya daha ilk defa bu ay denedik
Tamamen adet olacak gibi ağrı var kasığımda sadece. Olacam yani net anlayabiliyorum benYaa evethadi hayırlısı inşallah bakalım sizin nasıl gelişecek durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?