Test ne zaman yapılmalı

Yaa degerin kaç çıktı... Aslıdna hala tutunma aşamasında olabilir 12.güne kadar sürebiliyormus. Erken yspmısısn sen de bence.

Yaa degerin kaç çıktı... Aslıdna hala tutunma aşamasında olabilir 12.güne kadar sürebiliyormus. Erken yspmısısn sen de bence.
küçüktür 1.20 yazıyor . Bilemiyorum varsa illa azıcık da olsa bir kıpraşma olurdu diye düşünüyorum . Kasıklarıma ara ara kramp giriyor ama psikolojik olduğunu düşünüyorum . Ne lekelenme ne hassasiyet hiçbir şey yok ..

Ben de aynı durumdayım şu an regle üç dört gün kala baslıyor geneldd belirtiler okuduğum kadarıyla. Bende de hiç bir şey yok arada bir sol kasık çekiliyor gibi sadece bir de uyku hali var biraz o da Ramazan dandır belki

İşte sabredemiyoruz ki ben yarın sabah çubuk test mi yapsam diye düşünüyorum mesela sonra mantıklı düşününce kanda çıkmadı 2 günde ne değişip idrarda çıkacak diyorum
Bence Perşembe günü yapalım sabahtan yine dayanamicam biliyorum ahah

Linçlenirim diye korkuyorum da daha ilk defa denedik bu ay ama sanki bu ay olmazsa bir sorun var diye korkarım diye bu kadar stres oldum Açıkçası çevremde o kadar çok olmayan var ki sebepsiz korkuyorum işte
nasip.. İlkte tutma olasılığı yüzde yirmi sadece. Olmaması çok dogal yani ama nasip belki bizimledir bebişler:) benim de 8.ay

nasip.. İlkte tutma olasılığı yüzde yirmi sadece. Olmaması çok dogal yani ama nasip belki bizimledir bebişler:) benim de 8.ay
Sürekli şunu duyuyorum bir sorun yoksa iki tarafta tam yumurtlama gününde ilişki olduysa ilk aydada tutar diye bu yüzden strese girdim galiba . Ovülasyon testi kullandım çünkü tam zamanı yakaladım . Belki de zamanı henüz gelmedi nasip bakalım inşallah

Of ben yine dayanamadım kalktım sabahın nurunda yaptım koskoca tek çizgi . Daha kendimi tutacam ( yani inşallah ) . Hafta sonu daha mantıklı galiba
Canım sabret biraz inşallah bebişlerimiz bizimledir. Hafta sonu yapalım testi hep berâber

Kesin tutar diye bir şey yok ki.. İlk ayda da tutma ihtimali sorun yoksa bile yüzde yirmi. İlk aydan hamile kalanlar baya şanslı yani ben de tam ymt döneminde ilişkiye girdim hatta sonra bıraktım ilişkiyi belki tutunmauı etkiler diye bilmiyorum yanlıs mı ama.. öyle

Evet doğru işte insan her duyduğundan etkileniyor sizde cumartesi yapın test tekrardan yine haberleşelim sizin bir sorun var mı kist vs

Evet doğru işte insan her duyduğundan etkileniyor sizde cumartesi yapın test tekrardan yine haberleşelim sizin bir sorun var mı kist vs
Cuma yaparım gibi test .güzel haberler alırız inşallah
Sağda kist var sadece ama dr o öenmli değil dedi daha erken ilişkiye devam et dedi

Cuma yaparım gibi test .güzel haberler alırız inşallah
Sağda kist var sadece ama dr o öenmli değil dedi daha erken ilişkiye devam et dedi
Normal kist mi çikolata kisti mi ? Evet bir yıla kadar normalmiş . İnşallah cuma günü güzel haberi alırsınız bizede haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…