- 24 Aralık 2024
- 313
- 102
- 18
Yaaİnşallah ama ben kendime karşı inancımı kaybettim açıkçası çünkü dün kan testi verdim negatif . Yarın idrar testi yapmam anlamsız olur değil mi ?
Sanki varsa illa az da olsa yükselir diye düşünüyordum
Bunu diyen de 9.gün test yapan benim ahahahaYaadegerin kaç çıktı... Aslıdna hala tutunma aşamasında olabilir 12.güne kadar sürebiliyormus. Erken yspmısısn sen de bence.
küçüktür 1.20 yazıyor . Bilemiyorum varsa illa azıcık da olsa bir kıpraşma olurdu diye düşünüyorum . Kasıklarıma ara ara kramp giriyor ama psikolojik olduğunu düşünüyorum . Ne lekelenme ne hassasiyet hiçbir şey yok ..Yaadegerin kaç çıktı... Aslıdna hala tutunma aşamasında olabilir 12.güne kadar sürebiliyormus. Erken yspmısısn sen de bence.
İşte sabredemiyoruz kiBunu diyen de 9.gün test yapan benim ahahaha
Ben de aynı durumdayım şu an regle üç dört gün kala baslıyor geneldd belirtiler okuduğum kadarıyla. Bende de hiç bir şey yok arada bir sol kasık çekiliyor gibi sadece bir de uyku hali var biraz o da Ramazan dandır belkiküçüktür 1.20 yazıyor . Bilemiyorum varsa illa azıcık da olsa bir kıpraşma olurdu diye düşünüyorum . Kasıklarıma ara ara kramp giriyor ama psikolojik olduğunu düşünüyorum . Ne lekelenme ne hassasiyet hiçbir şey yok ..
Bence Perşembe günü yapalım sabahtanİşte sabredemiyoruz kiben yarın sabah çubuk test mi yapsam diye düşünüyorum mesela sonra mantıklı düşününce kanda çıkmadı 2 günde ne değişip idrarda çıkacak diyorum
Valla bilmiyorum şeytan dürtüyor beni sürekli kalkıp yapasım geliyor ama kendimi tutmak istiyorumBence Perşembe günü yapalım sabahtanyine dayanamicam biliyorum ahah
Ne zamandır deniyorsunuzValla bilmiyorum şeytan dürtüyor beni sürekli kalkıp yapasım geliyor ama kendimi tutmak istiyorum
Linçlenirim diye korkuyorum daNe zamandır deniyorsunuz
Linçlenirim diye korkuyorum dadaha ilk defa denedik bu ay ama sanki bu ay olmazsa bir sorun var diye korkarım diye bu kadar stres oldum Açıkçası çevremde o kadar çok olmayan var ki sebepsiz korkuyorum işte
Sürekli şunu duyuyorum bir sorun yoksa iki tarafta tam yumurtlama gününde ilişki olduysa ilk aydada tutar diye bu yüzden strese girdim galiba . Ovülasyon testi kullandım çünkü tam zamanı yakaladım . Belki de zamanı henüz gelmedi nasip bakalım inşallahnasip.. İlkte tutma olasılığı yüzde yirmi sadece. Olmaması çok dogal yani ama nasip belki bizimledir bebişler:) benim de 8.ay
Of ben yine dayanamadım kalktım sabahın nurunda yaptım koskoca tek çizgi . Daha kendimi tutacam ( yani inşallah ) . Hafta sonu daha mantıklı galibaKızlar bence bir gün belirleyelim. Aynı anda test yapalım. Burda paylaşalım.
Canım sabret biraz inşallah bebişlerimiz bizimledir.Of ben yine dayanamadım kalktım sabahın nurunda yaptım koskoca tek çizgi . Daha kendimi tutacam ( yani inşallah ) . Hafta sonu daha mantıklı galiba
Kesin tutar diye bir şey yok ki.. İlk ayda da tutma ihtimali sorun yoksa bile yüzde yirmi. İlk aydan hamile kalanlar baya şanslı yaniSürekli şunu duyuyorum bir sorun yoksa iki tarafta tam yumurtlama gününde ilişki olduysa ilk aydada tutar diye bu yüzden strese girdim galiba . Ovülasyon testi kullandım çünkü tam zamanı yakaladım . Belki de zamanı henüz gelmedi nasip bakalım inşallah
Ctesi günü yapalım o zamanCanım sabret biraz inşallah bebişlerimiz bizimledir.Hafta sonu yapalım testi hep berâber
Evet doğru işte insan her duyduğundan etkileniyor sizde cumartesi yapın test tekrardan yine haberleşelimKesin tutar diye bir şey yok ki.. İlk ayda da tutma ihtimali sorun yoksa bile yüzde yirmi. İlk aydan hamile kalanlar baya şanslı yaniben de tam ymt döneminde ilişkiye girdim hatta sonra bıraktım ilişkiyi belki tutunmauı etkiler diye bilmiyorum yanlıs mı ama.. öyle
Cuma yaparım gibi test .güzel haberler alırız inşallahEvet doğru işte insan her duyduğundan etkileniyor sizde cumartesi yapın test tekrardan yine haberleşelimsizin bir sorun var mı kist vs
Normal kist mi çikolata kisti mi ? Evet bir yıla kadar normalmiş . İnşallah cuma günü güzel haberi alırsınız bizede haber verinCuma yaparım gibi test .güzel haberler alırız inşallah
Sağda kist var sadece ama dr o öenmli değil dedi daha erken ilişkiye devam et dedi
Normal galiba ya.. Amin inşallah olurNormal kist mi çikolata kisti mi ? Evet bir yıla kadar normalmiş . İnşallah cuma günü güzel haberi alırsınız bizede haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?