Test ne zaman yapılmalı

Kasıklarımda ağrı oluyor arada bu belirti mi emin olamıyorum . Siz yumurtlama dönemini değerlendirdiniz mi
Evet pik e kadar iki kere gün aşırı oldu çatladıgı gün de ilişki toplam üç kere oldu. Ben de vardı biraz kasık ağrısı üç gündür o da yok ya moralim bozuldu

Evet pik e kadar iki kere gün aşırı oldu çatladıgı gün de ilişki toplam üç kere oldu. Ben de vardı biraz kasık ağrısı üç gündür o da yok ya moralim bozuldu
Benim bat 12 sinde sizin ? Bekleyelim belki de vardır cuma günü idrar testi yapalım

Benim bat 12 sinde sizin ? Bekleyelim belki de vardır cuma günü idrar testi yapalım
Yapmadım daha ama yarın yapmayı düşünüyordum ya bazı yerlerde catlamadan sonra 9 10 güne çıkar diye yazıyordu emin değilim ama sabredemiyorum bat 10 Mart

Elimde var prodoctor ve inovita inşallah sabrederim ama.. Yarın bile yapabilirim bilmiyorum çatlamadsn sonra 9.gün olacak
Sabah yap bari ilk idrarla tek çizgi çıkarsa biraz daha beklersin. Böyle test yaptığında eşine söylüyor musun benimki yapma etme akışına bırak diyor

Sabah yap bari ilk idrarla tek çizgi çıkarsa biraz daha beklersin. Böyle test yaptığında eşine söylüyor musun benimki yapma etme akışına bırak diyor
Haha olabilir.. Söylüyorum ya her şeyi. Ymt zamanına kadar bak diyorum çatladı fln söylemesem daha iyi tabi onu da strese sokuyordur belki

Kullandıgım ilaç yok sadece b12 ve d vitamini takviye alıyorum. Ama sen kullanıyorsan pozitif cıktıgı an ara ver bence ilaca..
Şu şekilde aslında başım ağrıyor ağrı kesici içip içmemekte kararsız kalıyorum ya da soğuk algınlığında kullanmaya korkuyorum

Şu şekilde aslında başım ağrıyor ağrı kesici içip içmemekte kararsız kalıyorum ya da soğuk algınlığında kullanmaya korkuyorum
Parol gibi basit ağrı kesiciler kullanın bence. Soguk algınlığı ilaçları hiç kullanmamaya çalışın bitkisel caylarla fln idare edin nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…