Ay yapmayın ben kendimi tutaamadım kan testi verdim negatif çıktı moralim bozukBenm de tam 8 gün oldu. Yarın sabah yapsak mı napsak
Hiç belirtim de yok zatenAy yapmayın ben kendimi tutaamadım kan testi verdim negatif çıktı moralim bozuk
Kasıklarımda ağrı oluyor arada bu belirti mi emin olamıyorum . Siz yumurtlama dönemini değerlendirdiniz miHiç belirtim de yok zatensizin var mı
Evet pik e kadar iki kere gün aşırı oldu çatladıgı gün de ilişki toplam üç kere oldu. Ben de vardı biraz kasık ağrısı üç gündür o da yok yaKasıklarımda ağrı oluyor arada bu belirti mi emin olamıyorum . Siz yumurtlama dönemini değerlendirdiniz mi
Benim bat 12 sinde sizin ? Bekleyelim belki de vardır cuma günü idrar testi yapalımEvet pik e kadar iki kere gün aşırı oldu çatladıgı gün de ilişki toplam üç kere oldu. Ben de vardı biraz kasık ağrısı üç gündür o da yok yamoralim bozuldu
Siz hiç test yaptınız mı bu ayEvet pik e kadar iki kere gün aşırı oldu çatladıgı gün de ilişki toplam üç kere oldu. Ben de vardı biraz kasık ağrısı üç gündür o da yok yamoralim bozuldu
Regliniz gecikmeden test yapmayınn ben kimyasal gebelik gecirdim, keske erken ögrenmeseydım diyorum hayal kırıklıgına ugradım cunku reglden 1 hafta once ogrenmıstım kanlaSiz hiç test yaptınız mı bu ay
Yapmadım daha ama yarın yapmayı düşünüyordum ya bazı yerlerde catlamadan sonra 9 10 güne çıkar diye yazıyordu emin değilim ama sabredemiyorumBenim bat 12 sinde sizin ? Bekleyelim belki de vardır cuma günü idrar testi yapalım
İşte sabredemiyor ki insan sürekli düşünüyorRegliniz gecikmeden test yapmayınn ben kimyasal gebelik gecirdim, keske erken ögrenmeseydım diyorum hayal kırıklıgına ugradım cunku reglden 1 hafta once ogrenmıstım kanla
Erken gebelik testi yap istersenYapmadım daha ama yarın yapmayı düşünüyordum ya bazı yerlerde catlamadan sonra 9 10 güne çıkar diye yazıyordu emin değilim ama sabredemiyorumbat 10 Mart
Elimde var prodoctor ve inovita inşallah sabrederim ama.. Yarın bile yapabilirim bilmiyorumErken gebelik testi yap istersen
Sabah yap bari ilk idrarlaElimde var prodoctor ve inovita inşallah sabrederim ama.. Yarın bile yapabilirim bilmiyorumçatlamadsn sonra 9.gün olacak
HahaSabah yap bari ilk idrarlatek çizgi çıkarsa biraz daha beklersin. Böyle test yaptığında eşine söylüyor musun benimki yapma etme akışına bırak diyor
Bir şey daha soracam bu deneme sürecinde olma ihtimaline karşı dikkat ediyor musun ilaç içmemeye vsElimde var prodoctor ve inovita inşallah sabrederim ama.. Yarın bile yapabilirim bilmiyorumçatlamadsn sonra 9.gün olacak
Dimi benimki de tepki veriyorHahaolabilir.. Söylüyorum ya her şeyi. Ymt zamanına kadar bak diyorum çatladı fln söylemesem daha iyi tabi onu da strese sokuyordur belki
Kullandıgım ilaç yok sadece b12 ve d vitamini takviye alıyorum. Ama sen kullanıyorsan pozitif cıktıgı an ara ver bence ilaca..Bir şey daha soracam bu deneme sürecinde olma ihtimaline karşı dikkat ediyor musun ilaç içmemeye vs
Şu şekilde aslında başım ağrıyor ağrı kesici içip içmemekte kararsız kalıyorum ya da soğuk algınlığında kullanmaya korkuyorumKullandıgım ilaç yok sadece b12 ve d vitamini takviye alıyorum. Ama sen kullanıyorsan pozitif cıktıgı an ara ver bence ilaca..
Parol gibi basit ağrı kesiciler kullanın bence. Soguk algınlığı ilaçları hiç kullanmamaya çalışınŞu şekilde aslında başım ağrıyor ağrı kesici içip içmemekte kararsız kalıyorum ya da soğuk algınlığında kullanmaya korkuyorum
Yorucu bir süreç gerçekten. Bugün kullandım ilaç maalesef dayanamayıpKullandıgım ilaç yok sadece b12 ve d vitamini takviye alıyorum. Ama sen kullanıyorsan pozitif cıktıgı an ara ver bence ilaca..
İnşallah vardır bebişimiz hayırlısıylaYorucu bir süreç gerçekten. Bugün kullandım ilaç maalesef dayanamayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?