Yazarım tabi sizde yazınİnşallah vardır bebişimiz hayırlısıylatest yapınca haber verin:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazarım tabi sizde yazınİnşallah vardır bebişimiz hayırlısıylatest yapınca haber verin:
İnşallahYazarım tabi sizde yazıninşallah vardırr
İnşallahhh siz hiç test yaptınız mı bu ayBat tarihlerimiz çok yakın benimde 11 Mart. Umarım hamileyizdir ya çok istiyorum.
İnşallah güzel haberlerimizi birbirimize veririz . Siz hiç test yaptınız mı bu ay ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzKızlar benim de Bat 11 mart. Bu ay ilk defa ateş ölçümü ile ovulasyon takibi deniyorum. Normal de uyugulamaya göre döngümün 14. Günü diyordu ama 19. Gün yumurtluyormuşum çok şaşırdım. Bu ay inşallah benim de gebelik oluşmuştur beklemedeyim
Hayır yapmadım kendimi zor tutuyorum yapmamak içinİnşallahhh siz hiç test yaptınız mı bu ay
Ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz kaç gün kalaHayır yapmadım kendimi zor tutuyorum yapmamak için
Canım yaptın test merakla bekliyorumİnşallah![]()
Bugün 9.günün içindeyim sabah yaptım test negatif yaCanım yaptın test merakla bekliyorum
Adetim 2-3 gün geçerse yaparım çünkü negatif görmekten çok sıkıldımNe zaman yapmayı düşünüyorsunuz kaç gün kala
Erken galiba bi arkadaşım gebe onunla konuştum bugün adet gecikmesinden 6 gün sonra yapmış yine de negatif çıkmış birkaç gün sonrası pozitifBugün 9.günün içindeyim sabah yaptım test negatif yaerken mi cok
En mantıklısı aslında kendimizi tutabilirsekAdetim 2-3 gün geçerse yaparım çünkü negatif görmekten çok sıkıldım
Ymt dan kaç gün geçmiş ki acaba.. Gec mi ymtlama olmusErken galiba bi arkadaşım gebe onunla konuştum bugün adet gecikmesinden 6 gün sonra yapmış yine de negatif çıkmış birkaç gün sonrası pozitif
Onu bilmiyordur ama bayağı geç öğrenmiş çubuk test yapmış . Yumurtlamadan kaç gün sonra kesin net belli olur ki böyle bir kural kaide var mıYmt dan kaç gün geçmiş ki acaba.. Gec mi ymtlama olmus
Hiç yapmadım. Elimde Lapaquik kaset testlerden var. 2-3 gün kala yapsam diyorum ama 19. Gün yumurtlama olduğu için hemen çıkar mı bilemiyorum. Şuan regle 7 gün varİnşallah güzel haberlerimizi birbirimize veririz . Siz hiç test yaptınız mı bu ay ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
Bilmiyorum ama hani çatlamadan sonra 24 saat kalabiliyor ya yumurta en fazla. O yüzden benm çatlama çok net 23 Şubat gecesi mesela testte. O yüzden öyle söyledimOnu bilmiyordur ama bayağı geç öğrenmiş çubuk test yapmış . Yumurtlamadan kaç gün sonra kesin net belli olur ki böyle bir kural kaide var mı
Aa benim de çatlama tam 23 şubatta olduBilmiyorum ama hani çatlamadan sonra 24 saat kalabiliyor ya yumurta en fazla. O yüzden benm çatlama çok net 23 Şubat gecesi mesela testte. O yüzden öyle söyledimbilmiyorum ya kafayı yicem artık hesap yapmaktan hesapla olacak sey degil işte onu anlasam
![]()
Hadi bakalım inşallah ikimiz de hamileyizdir hayırlısıylaAa benim de çatlama tam 23 şubatta oldu
İnşallah ama ben kendime karşı inancımı kaybettim açıkçası çünkü dün kan testi verdim negatif . Yarın idrar testi yapmam anlamsız olur değil mi ?Hadi bakalım inşallah ikimiz de hamileyizdir hayırlısıyla![]()