Test ne zaman yapılmalı

Bat tarihlerimiz çok yakın benimde 11 Mart. Umarım hamileyizdir ya çok istiyorum.

Kızlar benim de Bat 11 mart. Bu ay ilk defa ateş ölçümü ile ovulasyon takibi deniyorum. Normal de uyugulamaya göre döngümün 14. Günü diyordu ama 19. Gün yumurtluyormuşum çok şaşırdım. Bu ay inşallah benim de gebelik oluşmuştur beklemedeyim

Kızlar benim de Bat 11 mart. Bu ay ilk defa ateş ölçümü ile ovulasyon takibi deniyorum. Normal de uyugulamaya göre döngümün 14. Günü diyordu ama 19. Gün yumurtluyormuşum çok şaşırdım. Bu ay inşallah benim de gebelik oluşmuştur beklemedeyim
İnşallah güzel haberlerimizi birbirimize veririz . Siz hiç test yaptınız mı bu ay ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz

İnşallah güzel haberlerimizi birbirimize veririz . Siz hiç test yaptınız mı bu ay ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
Hiç yapmadım. Elimde Lapaquik kaset testlerden var. 2-3 gün kala yapsam diyorum ama 19. Gün yumurtlama olduğu için hemen çıkar mı bilemiyorum. Şuan regle 7 gün var

Onu bilmiyordur ama bayağı geç öğrenmiş çubuk test yapmış . Yumurtlamadan kaç gün sonra kesin net belli olur ki böyle bir kural kaide var mı
Bilmiyorum ama hani çatlamadan sonra 24 saat kalabiliyor ya yumurta en fazla. O yüzden benm çatlama çok net 23 Şubat gecesi mesela testte. O yüzden öyle söyledim 😞bilmiyorum ya kafayı yicem artık hesap yapmaktan hesapla olacak sey degil işte onu anlasam 🥲

Bilmiyorum ama hani çatlamadan sonra 24 saat kalabiliyor ya yumurta en fazla. O yüzden benm çatlama çok net 23 Şubat gecesi mesela testte. O yüzden öyle söyledim 😞bilmiyorum ya kafayı yicem artık hesap yapmaktan hesapla olacak sey degil işte onu anlasam 🥲
Aa benim de çatlama tam 23 şubatta oldu

Hadi bakalım inşallah ikimiz de hamileyizdir hayırlısıyla 🥺
İnşallah ama ben kendime karşı inancımı kaybettim açıkçası çünkü dün kan testi verdim negatif . Yarın idrar testi yapmam anlamsız olur değil mi ?
Sanki varsa illa az da olsa yükselir diye düşünüyordum

Back
X