Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel muayenehanesi olan bir psikiyatra gidin, herhangi bir hastane veya kurumla bağlantısı olmazsa kayıt altına alınmaz diye düşünüyorum.Selamlar, ben psikiyatra gitmek istiyorum fakat beni yatırmalarını veya teşhisi belgelemelerini istemiyorum.
İş konusunda sıkıntı yaratabilir çünkü. Bu işleyiş hakkında bilgisi olan var mı?
Devlette tedavi olursan ve ilaçlarını sigortadan karşılarsan tabi ki sağlık bilgilerinde gözükür.Selamlar, ben psikiyatra gitmek istiyorum fakat beni yatırmalarını veya teşhisi belgelemelerini istemiyorum.
İş konusunda sıkıntı yaratabilir çünkü. Bu işleyiş hakkında bilgisi olan var mı?
Eğer silahli bir personelseniz emniyet yada askeriye gibi sıkıntı olabilir iş konusunda ama onun dışında sıkıntı olacağını dusunmuyorumSelamlar, ben psikiyatra gitmek istiyorum fakat beni yatırmalarını veya teşhisi belgelemelerini istemiyorum.
Özel muayenehanesi olan bir psikiyatra gidin, herhangi bir hastane veya kurumla bağlantısı olmazsa kayıt altına alınmaz diye düşünüyorum.
Devlette tedavi olursan ve ilaçlarını sigortadan karşılarsan tabi ki sağlık bilgilerinde gözükür.
Psikiyatriye gittim ilaçta kullandım ama iş konusunda sıkıntı yaşamadım. Sağlık konusunda tek yaşadığım sıkıntı iltihaplı eklem romatizması ile ilgili oldu, özel sigortalar bilgilerime eriştikleri için tedavimi karşılamıyor![]()
Yani sen delirmişsin şuan düşünemiyorsun seni yatırmak tedavi etmek zorundayız diye bir olayda olmaz değil miEğer silahli bir personelseniz emniyet yada askeriye gibi sıkıntı olabilir iş konusunda ama onun dışında sıkıntı olacağını dusunmuyorum
Siz önce güzelce bir muayene olun, doktor gerekli görürse yatışta verebilir ama çok uç noktada sıkıntılarınızın olması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca tedavi olmak ayıp değil, ilaçlarını düzenli kullandıktan sonra insanlar kaliteli yaşayabiliyor.Yani sen delirmişsin şuan düşünemiyorsun seni yatırmak tedavi etmek zorundayız diye bir olayda olmaz değil mi
Siz önce güzelce bir muayene olun, doktor gerekli görürse yatışta verebilir ama çok uç noktada sıkıntılarınızın olması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca tedavi olmak ayıp değil, ilaçlarını düzenli kullandıktan sonra insanlar kaliteli yaşayabiliyor.
Ayni sorunu yasadim, AS hastasiyim ve ozel sigorta karsilamiyorDevlette tedavi olursan ve ilaçlarını sigortadan karşılarsan tabi ki sağlık bilgilerinde gözükür.
Psikiyatriye gittim ilaçta kullandım ama iş konusunda sıkıntı yaşamadım. Sağlık konusunda tek yaşadığım sıkıntı iltihaplı eklem romatizması ile ilgili oldu, özel sigortalar bilgilerime eriştikleri için tedavimi karşılamıyor![]()
Şaka mi yapiyorsun cidden soruyorum yok yatmak istemesen bile zorla kollarindan bacaklarindan kelepçeleyip atiyorlar zindana daha neler ya daha gidiceksin tani konulucak cok cok sikintin büyükse o zaman belki yat denir ki zorunlu değil tabiki o daişte yatış verdi diyelim ben istemiyosam yatmama gibi bi hakkım vardır heralde
Zorla yatirilmaz. Oyle bir sey yokişte yatış verdi diyelim ben istemiyosam yatmama gibi bi hakkım vardır heralde
Bir üniversitenin mühendislik bölümündeki hoca şizofren tedavisi gördü. Topluma girecek duzeydeyken tekrar görevi ona iade edildi. Sorun olmaz yüksek ihtimal.işte yatış verdi diyelim ben istemiyosam yatmama gibi bi hakkım vardır heralde
Zorla deli gömleği giydirip yaka paça çekiştireceklerini mi düşünüyorsunuz? Tabii ki öyle bir hakkınız var ama yine de umarım tedavinizi olursunuz.işte yatış verdi diyelim ben istemiyosam yatmama gibi bi hakkım vardır heralde
Çok çekiniyorsanız özele gidin. Ama öyle kolay kolay yatın demezler zaten. Kendinize ya da başkasına zarar verecek durumdaysanız yatırırlar. Ya da günlük hayatta tamamen işlevsiz hale geldiyseniz yatırırlar ama siz çalışıyorum falan diyorsunuz öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum.Yani sen delirmişsin şuan düşünemiyorsun seni yatırmak tedavi etmek zorundayız diye bir olayda olmaz değil mi
Sigorta şirketleri çok uyanık maalesefAyni sorunu yasadim, AS hastasiyim ve ozel sigorta karsilamiyor![]()