• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşhis konulursa sicile işler mi?

blacactus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
4
3
1
31
Selamlar, ben psikiyatra gitmek istiyorum fakat beni yatırmalarını veya teşhisi belgelemelerini istemiyorum.
İş konusunda sıkıntı yaratabilir çünkü. Bu işleyiş hakkında bilgisi olan var mı?

Selamlar, ben psikiyatra gitmek istiyorum fakat beni yatırmalarını veya teşhisi belgelemelerini istemiyorum.
İş konusunda sıkıntı yaratabilir çünkü. Bu işleyiş hakkında bilgisi olan var mı?
Özel muayenehanesi olan bir psikiyatra gidin, herhangi bir hastane veya kurumla bağlantısı olmazsa kayıt altına alınmaz diye düşünüyorum.

Devlette tedavi olursan ve ilaçlarını sigortadan karşılarsan tabi ki sağlık bilgilerinde gözükür.

Psikiyatriye gittim ilaçta kullandım ama iş konusunda sıkıntı yaşamadım. Sağlık konusunda tek yaşadığım sıkıntı iltihaplı eklem romatizması ile ilgili oldu, özel sigortalar bilgilerime eriştikleri için tedavimi karşılamıyor 😂

Eğer silahli bir personelseniz emniyet yada askeriye gibi sıkıntı olabilir iş konusunda ama onun dışında sıkıntı olacağını dusunmuyorum

Özel muayenehanesi olan bir psikiyatra gidin, herhangi bir hastane veya kurumla bağlantısı olmazsa kayıt altına alınmaz diye düşünüyorum.
Devlette tedavi olursan ve ilaçlarını sigortadan karşılarsan tabi ki sağlık bilgilerinde gözükür.

Psikiyatriye gittim ilaçta kullandım ama iş konusunda sıkıntı yaşamadım. Sağlık konusunda tek yaşadığım sıkıntı iltihaplı eklem romatizması ile ilgili oldu, özel sigortalar bilgilerime eriştikleri için tedavimi karşılamıyor 😂
Eğer silahli bir personelseniz emniyet yada askeriye gibi sıkıntı olabilir iş konusunda ama onun dışında sıkıntı olacağını dusunmuyorum
Yani sen delirmişsin şuan düşünemiyorsun seni yatırmak tedavi etmek zorundayız diye bir olayda olmaz değil mi

Yani sen delirmişsin şuan düşünemiyorsun seni yatırmak tedavi etmek zorundayız diye bir olayda olmaz değil mi
Siz önce güzelce bir muayene olun, doktor gerekli görürse yatışta verebilir ama çok uç noktada sıkıntılarınızın olması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca tedavi olmak ayıp değil, ilaçlarını düzenli kullandıktan sonra insanlar kaliteli yaşayabiliyor.

Siz önce güzelce bir muayene olun, doktor gerekli görürse yatışta verebilir ama çok uç noktada sıkıntılarınızın olması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca tedavi olmak ayıp değil, ilaçlarını düzenli kullandıktan sonra insanlar kaliteli yaşayabiliyor.

işte yatış verdi diyelim ben istemiyosam yatmama gibi bi hakkım vardır heralde

Sıkıntı yaratması için belirgin psikolojik hastalık olup en az 6 ay düzenli ilaç tedavisi kaydı bulunmalı. Başka türlü bişey olmaz . Yinede doktorunuzla konuşun ve ihmal etmeyin bu durumu

Ayni sorunu yasadim, AS hastasiyim ve ozel sigorta karsilamiyor🤣

Şaka mi yapiyorsun cidden soruyorum yok yatmak istemesen bile zorla kollarindan bacaklarindan kelepçeleyip atiyorlar zindana daha neler ya daha gidiceksin tani konulucak cok cok sikintin büyükse o zaman belki yat denir ki zorunlu değil tabiki o da

Alacağınız teşhis ,işinizi yapmaya engel ise geri hizmete çekerler ( devlet memuru olduğunuzu farz ediyorum)

Engel degilse zaten problem yok ,her insan hayatının bir yerinde psikiyatriye gitme ihtiyacı duyabilir ayrıca bir çok insan psikiyatrik ilaç kullanıyor herhangi bir sorun yaşamadan normal hayatına devam ediyor .

Zorla deli gömleği giydirip yaka paça çekiştireceklerini mi düşünüyorsunuz? Tabii ki öyle bir hakkınız var ama yine de umarım tedavinizi olursunuz.

Çok çekiniyorsanız özele gidin. Ama öyle kolay kolay yatın demezler zaten. Kendinize ya da başkasına zarar verecek durumdaysanız yatırırlar. Ya da günlük hayatta tamamen işlevsiz hale geldiyseniz yatırırlar ama siz çalışıyorum falan diyorsunuz öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Allah korusun da intihar çıkıyor sicilde çünkü hastane polisi gelip ifade aliyor vs. ama sanıyorum gizli tutulur yani iş başvurusu belgesinde falan değil de kapalı kayıt şeklinde diye biliyorum. eger yatmanız da gerekirse tabi ki yatmalısınız ama onda da eğer topluma ve kendinize zarar verecek durumda değilseniz veya adli vaka olarak vs değilse özgür iradenizle yatmamayı seçebilirsiniz. özel klinik bile olsa reçete edilen ilaç yine çıkıyor diye biliyorum.
bir ara mit'e başvuru formu doldurmuştumda sordulardı:KK53::KK53:

Benim Almanya doğumlu bir arkadaşım oradayken bileklerini kırık bardakla kesip intihar denemişti.Bunu yaptığı için 1 geceliğine ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırdılar kendisini.3 yıl sonra bir Alman havayolu şirketine başvurdu ama bu olaydan dolayı kendisini almadılar.Ne pilotluğa ne kabin memurluğuna..Türkiye’de denedi şansını tüm şartları uyduğu halde yine olmadı.

Back
X