• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşhis konulursa sicile işler mi?

Zorla yatırmak mı yani ne yaptın ki zorla yatırılsın, topluluk içine girip birşey mi yaptın cinayet işlemeyi mi düşünüyorsun birini öldürmeyi mi bunlar değilse niye yatırsınlar ki, sen delisin yatıralım ne kız :confused:
Bende bu sıralar iyi değilim acaba kafa doktoruna mi gitsem :confused:

B blacactus lütfen doktorun hastanede yatarak tedavi olmanı onerirse ileride iş yasamina engel olacağını düşünerek tedavi olmamazlik yapma...tedavini olmazsan zaten o işi yapacak sagliklilikta olamazsin.İhtiyaç duydugun yardımı zamininda alırsan geleceğin için ,kendini iyi hisseden -saglikli bir birey olabilmen için çok güzel bir adım olur

Diğer konunda efsane buda öyle

Diğer konunda efsane buda öyle

aaaaaaaa (sonsuzluğa uzanan aaaa'lar) ben şok.

işte yatış verdi diyelim ben istemiyosam yatmama gibi bi hakkım vardır heralde
Yani etrafa saldıran tehlikeli bir rahatsızlığın yoksa zorla yatırmazlar ağır depresyon geçirdiğimde benide doktorum yatırmak istedi ben istemedim yatmadım ayrıca benim çalıştığım yer karşıladı masrafları devlet memuruyum kimse lafını dahi etmedi yani polis asker filan deilseniz iş yeriyle ne alakası var hastalığınızın ?

Yani etrafa saldıran tehlikeli bir rahatsızlığın yoksa zorla yatırmazlar ağır depresyon geçirdiğimde benide doktorum yatırmak istedi ben istemedim yatmadım ayrıca benim çalıştığım yer karşıladı masrafları devlet memuruyum kimse lafını dahi etmedi yani polis asker filan deilseniz iş yeriyle ne alakası var hastalığınızın ?
hımm yine mi uydurmasyon konuymuş ya hep tufaya geliyorum ben de

Şaka mi yapiyorsun cidden soruyorum yok yatmak istemesen bile zorla kollarindan bacaklarindan kelepçeleyip atiyorlar zindana daha neler ya daha gidiceksin tani konulucak cok cok sikintin büyükse o zaman belki yat denir ki zorunlu değil tabiki o da
Eğer kendi hayatınıza ya da başkasının hayatına kast etme gibi bir rahatsızlık soz konusuysa ya da buna benzer durumlarda kişisel koruma amaçlı başlığı altında Savcılıktan izin çıkarıp zorla yatış yapabiliyorlar.Yani silahlı personelseniz ve silah taşımanız kendiniz ve başları açısından tehlike oluşturuyorsa yatış yaparlar mecburi olarak.Ama sağlık önemli özel bir psikiyatriste gidin ilaç kullanmanız gerekliyse de kullanın lütfen

Back
X