Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

oooo fatma herseyi halletmissiniz masallah yaaaaaaaaa
güle güle otur evinde insallah :) cok sevindim

bizimde cuma kardesimin konsoloslukta nikahi olcak onun stresindeyiz
kiyafetle ayakkabi aldim bende bugun kendime,
of bi atlatsak su nikahi da :)

çok tşekkür ederim cnımcım hayırlısı ile atlatırsınız...

Kardeşliğin daimi olduğu.. sevgilerin birleştiği dostlukların hiç
bitmediği.. belki durgun.. belki yorgun.. yine de mutlu.. yine de sevgi dolu
nice paylasimlarda bulusmak dilegi ile.. Hepinize Hayirli Geceler..ALLAH'a emanet olun.. Dua ile Kalin.. Hosca'kalin..

hayırlı geceler...

19 Eylül de ben de gelin oluyorum Allah'ın izniyle..Ama sanki hiçbir şeyim yokmuşta hiçbir hazırlık yokmuş gibi hissediyorum. Gelinlik bile seçemedim, hiçbir şeyi beğenemiyorum. Allahtan damadı beğendim de sorunun büyüğü ortadan kalktı kaydirigubbakcemile3

sen geç kalmışsınkaydirigubbakcemile3benmi çok acele etmişimmmboshayallersmile agustos1 de dügünüm 2 ay öncesinden gelinlik bakmaya başladım.eşyalarımda bitti..kaldımmı ortada bişey olsada bişeyler baksam diye bek bekliyorumm:roflol:
hayırlısı olsun canım damat hazır ya gerisi kolllaaayyyzemuszemus

çok haklısın arkadasım biz kızlüçlü olmalıyız onların yalanlarına kanmamalıyız.saf asığı nasılda güzel oynuyolar eee sen hiçbisey yapmadınmı ben olsam yanına bırakmazdımzemuszemus

hoşgeldin gün belli ya yaparsın hayırlısı ile inşAllah

kizkardesimin nikahi papatyacim :smiley-cool:

asiasena aramiza hosgeldin canim, kiz az kalmis senin dügünede :)

hayırlı olsun sultancım darısı senin benim ve tüm bekarların başınaopuyorumnanaktan

mrb kızlar nasılsınız??benim moral yerlerde geçen hafta sevdiceğimle buluştuk sabah 8 akşam 8 ne güzel gezdik eğlendik bu haftada buluştuk 4 saat gibi bi vaktimiz vardı ama kaza yaptık verilmiş sadakamız varmış.. bide benim yüzümden oldu.. bitanem ne güzel yolundan gidiyorda diğer yola gir dedim... bide bugün çok yavaşsın deyip çocuğu gaza getirdim.. virajı alamadık duvara girdik şükür ikimizdede bişey yok ama arabada baya bir hasar varya benim yüzümden elim ayağım titredi... direk ona baktım varmı bişeyi diye.. allahtan yoktu... arabadan inip arabaya bakalım dedik benim tarafımdan çarpmıştık kapı açılmadı ön taraf komple çökmüş:sinifsinif: zehir oldu günümüz ilk fırsatta bi sadaka vericem hemenn

ay canim kiyamam yaaaaaaaaa cok cok gecmis olsunnnnn :teselli:
verilmis sadakaniz varmis gene canim yaa , iyiki size bisey olmamis, cana gelen mala gelsin bosver :teselli:

ay canim kiyamam yaaaaaaaaa cok cok gecmis olsunnnnn :teselli:
verilmis sadakaniz varmis gene canim yaa , iyiki size bisey olmamis, cana gelen mala gelsin bosver :teselli:

öyle tabi canımda şirketin arabası gerçi o çok rahat ama benim yüzümden dert anlatçak bide eniştesine:sinifsinif:

iyiki bari enistesine anlatcak derdini
bide yabanci patron olsa ne derdi allah bilir
haklisin canim tabi araba mahvolmus ama can sagliginiza bisey olmamis ya ona sükür.
tekrar büyük gecmis olsun gülooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…