Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

mrb kızlar nasılsınız??benim moral yerlerde:(:(:( geçen hafta sevdiceğimle buluştuk sabah 8 akşam 8 ne güzel gezdik eğlendik bu haftada buluştuk 4 saat gibi bi vaktimiz vardı:(:( ama kaza yaptık verilmiş sadakamız varmış.. bide benim yüzümden oldu.. bitanem ne güzel yolundan gidiyorda diğer yola gir dedim... bide bugün çok yavaşsın deyip çocuğu gaza getirdim.. virajı alamadık duvara girdik:(:( şükür ikimizdede bişey yok ama arabada baya bir hasar varya benim yüzümden:(:( elim ayağım titredi... direk ona baktım varmı bişeyi diye.. allahtan yoktu... arabadan inip arabaya bakalım dedik benim tarafımdan çarpmıştık kapı açılmadı ön taraf komple çökmüş:sinifsinif: zehir oldu günümüz ilk fırsatta bi sadaka vericem hemenn

Günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar.
Talyacım çok geçmiş olsun canım, verilmiş saakanız varmış...

talyacım cok geçmiş olsun canım cana gelen mala gelsin iyiki size bişey olmamış..

bugun sabah bende israilin üzücü saldırısıyla gune başladım iyi bi haber gelir ümidiyle takip ediyorum durumu ama özrü kabahatinden beter katillerin Allah yardımcısı olsun kardeşlerimizinmafoldumben

amin loressima
bende öyle arkadasimdan aldigim bir mesajla uyandim
ve inanilmaz mahvoldum üzüntümden.
rabbim nolur yardimci ol onlara, yanlarinda silahin S si bile yokki,
sadece yardim tasiyorlardi, onlarin hepsi bizim insanimiz, bizim gemilerimiz, türk bayragi tasiyorlar,
Israil senden nefret ediyorum, rabbim israili ve yahudi halkini helak etsin!!!!

çok geçmiş olsun talyacım arabanın hasarı üzücü olabilir ama size birşey olmaması çok sevindirici.. mala gelsin gelen.. herşey hallolur.. tekrar geçmiş olsun canım :1hug:

Talyacım büyük geçmiş olsun Allah korumuş..diğer arkadaşlarda hoşgeldiniz:)

sağolun kızlar... bugün işe gidemedim dünki olay etkiledi ister istemez dün hiçbişey yiyememiştim.. sabah kalktım tansiyonun yerlerde.. evdeydim tüm gün..

nasıl bir vicdandır bu daha doğrusu vicdansızlık ALLAH yardımcıları olsun...

Arkadaslar acayip stressteyim
bi arkadasimla birlikte burda büyük bir miting düzenliyoruz israile karsiii
ay insallah cok insan gelcek,
basini felan hep aradik. dua edin canlarimm

sitarecim hoş geldin canım nasılsın iyimisin..

sultancım inşallah başlattıgınız organizasyondan alnınızın akıyla çıkarsınız ve inşallahh ilgili yerlere güzel mesajlar gönderirsiniz Allah razı olsun canım...

Herkese günaydIn..yeni üye oldugum icin nereye yazacagImI bilemedim buradan selam vermek istedima.s.
forumu cok begendim belliki cok $ey ögrenecegim..saygILar:utangac:

Herkese günaydIn..yeni üye oldugum icin nereye yazacagImI bilemedim buradan selam vermek istedima.s.
forumu cok begendim belliki cok $ey ögrenecegim..saygILar:utangac:

hosgeldin aramiza canimmm :1hug:, hepimiz neler ögreniyoruz zaten burda neleeer...

sultan naptınız canımcım çok merak ettim...

canim basarili bir organizasyon oldu, 2 saatte 550 kisi toplamisiz.. hemde sadece arkadasim ve ben düsünebiliyormusun.
Güzel oldu hersey, halk tarafindan bi sorun cikmadi ama..
benim basim agriyacaga benziyor..
Bazi büyükler tarafindan sorguya cekilicem sanirim yakinda :1no2: nolur bana dua edinn, sanki kötü bisey yaptim. ben sadece allah rizasi icin yaptim yaa offfffff

Back