Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Hayırlı günler.... Mevlanın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, yüreğinde tasası ,acıs olanlara yardım eylesin, ruhlarına şevat, gönülerine huzur eylesin. Çalışanlara kolaylık, işsizlere hayırlı kapılar nasip etsin,kalbimizde tevekkül dilimizde daima şükür olsun.Sevgisini yüreğimize işleyecek, her adımda iman ile yaş...atacak eş, aile, arkadaş, dost nasip etsin.

Hayırlı günler.... Mevlanın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, yüreğinde tasası ,acıs olanlara yardım eylesin, ruhlarına şevat, gönülerine huzur eylesin. Çalışanlara kolaylık, işsizlere hayırlı kapılar nasip etsin,kalbimizde tevekkül dilimizde daima şükür olsun.Sevgisini yüreğimize işleyecek, her adımda iman ile yaş...atacak eş, aile, arkadaş, dost nasip etsin.

amin canım

sekerkiz iyim canim sen nasilsin iyisin insallah ?

kimmis o benim hayat hikayemi ogrenmek isteyen vatandas :) bi insani bu kadar etkileyecegimi hic sanmiyordum.. bir hayli merak icinde kalmis olsa gerek..

iyi aksamlar kizlaaaar
haftasonu 2 gün münihteydim
sinavlara girdim geldim
Cok yogun 2 hafta gecirdimmmmmmmm, calis calis biktiydim valla :S
insallah bari sonuclari iyi olur

günaydın kızlarrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 evimi tuttum dün o iş bitti çok şükür zemuszemuszemuszemuszemuszemus beyaz eşyalarıda aldık gibi ayyy çok süper. davetiyelerde basılıyo ohohoh :teytey::teytey:

sekerkiz iyim canim sen nasilsin iyisin insallah ?

kimmis o benim hayat hikayemi ogrenmek isteyen vatandas :) bi insani bu kadar etkileyecegimi hic sanmiyordum.. bir hayli merak icinde kalmis olsa gerek..

tşk edrm cnm iydr uğraşıoz iş ders falan

Back