Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

niye bekliyorsunuz ki

canım bende onu anlamadım.. ailesi nasıl geçineceksiniz derdine düştü şimdiden.. biraz kendimizi toparlayıp ondan sonra kalkışacakmışız bu işe.. sanki hemen yarın evlenicez.. biz adı konsun istiyoruz en azından ama karşı taraf böyle diyo. bizimkinin de ailesine sesi çıkmıyo.bana gelip haklısın diyo. ama sıfır=sıfır .. karışık biraz.

hımmm olur yaa sıkma canını senin ailen ne diyo..ne iş yapıorsunuz ki hem

benm ailemin hala bu yüzden gelmediklerinden haberi yok.. kaç ay öncesi için ailemi karşıma alıp gelicekler bu ay dedim.. hep ertelendi. annesinin sağlık sorunları var. aileme onu bahane gösterdim artık farklı düşünmesinler diye. o bankacı , bende bankadaydım ama bi süredir çalışmıyorum.. ist. da tek maaşla geçim zor tamam ama bu o zaman düşünülmesi gerekli bi problem. düğüne yakın iş başvuruları yapılır ona göre son nokta koyulur..daha yolun başına bile adım atamıyoruz bu saçma bi nedenden..

saçma bi neden değil ama sen haklısın bi şeylerin şekillenmesi lazım ki ona göre hareket edesiniz ikinizde.yoksa böyle herşey havada kalır...

hazırlıklar nasıl gidiyo fatma

canım benim pek bi hazırlık yapamıyorum ben ardahandayım memleketim afyon orayada düğüne 5 gün kala gidebliyorum. anca o zaman şimdi burda ev arıyorum bakalım hayırlısı ile... gelinliği falan memlekette alacam..kaynananm benim yerime yapıo hazırlıkları :teytey:

sen orda olmadan senin evnimi diziyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…