Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Ne sorgusu canım, sen bir suç işlemedinki zalimlere karşı sessizmi kalıcaktık yani.
Hiç anlamıyorum şöyle insanları.
Sayıya bakılırsa organizasyon baya başarılı olmuş, Allah yardımcınız olsun canım.
Allah'ın izniyle kimse bişey yapamaz, hem sen şahadet çağrısı yapıyorsun, yaşadığın olumsuzluklar amel defterine yazılan sevabın
resmidir olumunekankayizsmile
Dualarım seninle ve senin gibilerle...

evet kizlar 2 saatte okadar insani toplamamiz büyük bir basariydi allaha sükür.
INsallah bi sorun cikmaz eylülcüm saol. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
bakalim su 1-2 haftayi bi atlatsam, hersey belli olcak..
Allahim nolur yardim et bana..

Günaydın kızlaar herkese hayırlı cumalar.
Haftaya nişanım var, dua edin olurmu?
İnşallah stres sıkıntı olmadan atlatırım...

Hayırlı olsun canım nişan çok güzel bir heyecan ben 4 ay önce nişanlandım 1,5 ay sonra da düğünüm var, seni anlıyorum nişan öncesi bi sorun çıkar mı aksilikler olur mu diye düşünüyorsun ama olmuyor çünkü gelin olan sensin rahatına bakıyorsun saç makyaj kıyafet fot. etrafına saçacağın gülücükler ve etrafta senin için çırpınan ailen sevdiklerin
Herkesin gözü sen de oluyor küçükler hayranlıkla gençler özenerek ve büyükler gururla bakıyorlar sana çok rahat ol ve kaprisli olma küçük sorunlar çıkabilir dert etme kendine
önemli olan nişan değil nişan sonrası,
ben artık düğünü düşünüyorum her şey yolunda olacak mı kazasız belasız sıkıntısız atlatabilecek miyiz, sanırım düğün de nişanda bi şekilde geçiyo allah devamında huzur mutluluk versin

aynen guclubacismile

sultancım takma canım bu yolda çekilen çile kutsaldır rahat ol sonucu ne olursa olsun aldığın zarar ne olursa olsun karşılığında manevi anlamda aldığın sevabı düşün bende bilirim :1hug:

Cimcimemmmmmmmm haftaya nisaninmi var.. ay ne güzel yaa
Acaba rabbim bizede gösterirmi bu tür güzellikleri ???? Acaba görürmüyüm...

Simdiden hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin.
Hic heycan yapma, Insallah umdugundan bin kat güzel gecerrrrr...

napiyim canim benimde annem bugun ütü istedi benden ama canim hic istemedi :) yarin yapcam artik

karnim cok sanciyor, bu yüzden canim bisey yapmak istemiyor :S

Hayırlı sabahlar... Günahsız bir hafta, günahlardan uzak bir yaşam diliyoruz...
Tüm hayırlı dualarınızın kabul olması ve sııntısız bir hafta geçirmeniz duası ile günaydın...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…