Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hos buldum sanatcim evet ya uzun bi sure girmedim.. sinavlarim cok yogundu buraya girmeye pek firsat olmuyordu.. bide sey ben biriyle tanistim yahu :kedi:

hos buldum sanatcim evet ya uzun bi sure girmedim.. sinavlarim cok yogundu buraya girmeye pek firsat olmuyordu.. bide sey ben biriyle tanistim yahu :kedi:

tanıştın derken cnm tanışmakla mı kaldın yoksa aşık mı oldunkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun cnm=)

kizz biricikk pas vermiyonmu gayri bana hII soyle bakiyimkaydirigubbakcemile2
yok kız artık eskisi gibi girmiyorum keyfim yok yokta yok)::

hımm belliydi zaten sende bi haller olduğu anlat hele kimdir nedr neyin nesidirkaydirigubbakcemile3

sulugöz sanat hoşbulduk kızlaropuyorumnanaktan

ya kizlar isin aslini anlatayim size.. gecen yil ben 2 ay nevsehirde eczanede staj yapmistim.. neyse iste facede biri bana arkadaslik teklifi etmisti.. ben kabul etmedim 1-2 ay sonra msj atti neden kabul etmiyosun diye.. bende dedim ki tanimadigim insanlari pek kabul etmem hosuma gitmiyor.. sonra iste msjlastik tanistik felan.. ben nevsehirde staj gordugumu anlattim hangi eczane felan dedi.. benim ilk nevsehirde kaldigimi dusunuyordu sonra ben dedimki ben yurtdisindayim.. iste ben suanda kimseyle hic bisey dusunmuyorum bi kac yilda dusunmem zaten dedim.. sonra iste pisman olmicaksin dedi beni birazda olsa tanimaya calis dedi.. bi kac gun sonra isin aslini soyledi bana.. ben nevsehirdeyken onun yengesi beni eczanede gormus.. ona demiski eczanede ve gundemde ( bi magzada calisan kiz varmis ) bi kiz var demis.. ama eczanedeki daha guzel ama biraz havali sanki demis.. buda beni 1 hafta sonra aramaya gelmis eczaneye ordaki tanidiklarindan sormus beni.. eczanede boyle bi kiz varmis nerde o diye.. ordaki calisanlarda demislerki o kiz 1 haftadir gorunmuyor.. yani benim stajim bitmis bende istanbula dondugumde bu beni aramaya gelmis ama bulamamis.. dunya ne kadar kucuk ki gokte ararken yerde mi buldu desem nasil desem.. bilmiyorum wallahi suanda konusuyoruz iste biraz biraz hoslaniyorum galiba..

cankız valla nerden nereye umarım mutlu olursunuz cnmopuyorumnanaktan
sultan ne güzel benim saçlar da uzadı belime yaklaştı ben 1 senedir neredeyse hiç açmadım saçlarımı o yüzden çok çabuk uzadı gibi geliyorkaydirigubbakcemile3

ay bilmiyorum kiz kafam cok karisik.. biraz yasini kafama takmis durumdayim aslidna aramizda 6 yas var.. sizce biraz cok degil mi ya ? kendisi hayir cok degil aksine daha iyi diyor ama.. ne bileyim cok farkli biri.. yeri gelince ciddi.. komik.. hos cocuk yaa.. kime benziyor biliyomusunuz.. hani unutulmaz dizisinde tolga varya ( bugra gulsoy) ayni ona benziyor yaa.. dediki bana senin ailen simdi bu avrupaya gelmek istiyor diye dusunecekler ama ben zaten sevmiyorum avrupayi gelmemde diyor.. benim isim gucum iyi burda sende istersen eczanede calisirsin dedi.. kizlar yaa hergun ariyor beni trden avrupa cok tuzlu biraz aramasi ama ariyor iste :) sonra nerdeyse ayni insanlari taniyoruz.. babasi dedemleri felan taniyormus... sizce olur mu bu is ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…