Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

canım benim içimdeki duygu o kadar farklı ki bilmiyorum onu her gördüğüm saniye yeniden aşık oluyorum özlemim o yanımdayken bile içimi yakıyo:kedi:

ben de aşkımı öyle görüyorum ya tamamen bi tesadüfle tanıştık ama nerelere geldik yaşımız küçük ama çok şükür aşkımız büyük
Mayıs ayında 2. senemiz bitiyor 3. senemize giriyoruz:kedi:
Allah'a şükürler olsun

Sanat seninki neden uzak, benimkide uzak (
Ayda 2 gün ancak görüşebiliyoruz, Van'a gidince daha geç görüşücez malesef...
Uzaklık sorun olur diye korkuyorum bazen

ne güzel canım allah ikinzi birbirinze bağışlasın benide aşkıma hiç ayırmasım rabbim gerçekten sevenleri

cnm ya halinize şükredin her gün
sevgilim 2 sene boyunca sadece 2 kere yanıma gelebildi. ama her geldiğinde 5 gün kaldı
olsun yine de 2 sene boyunca sadece 10 gün onu görebildim çok az gerçekten ama buna da şükür
4 aydır da göremiyorum çok özledimmafoldumben

canım gerçekten seven ve aşık olanların aşkına hiç bişi engel olamaz buna emin ol mesafe ancak birbirinze daha çok bağlanmanızı sağlar sabr et sizinde birlikte olucağınız günler gelir

aşk dediğin şey fedakarlık ister ben buna hep karşıydım aslında yani aşka da inanmazdım ama allah bana şimdi öyle bişi yaşatıyo ki bunu bi ben bilebilirim

ay sulugöz yazını görünce eski dönemle aklıma geldi, ilk tanıştığımız dönemlerde sözlüme aşka inanmadığımı söylemiştim, sadece karşı cins farklı olduğu için duygu yoğunluğu olur diye düşünüyodum :))
Şimdi ise aşığım :))

kızlar bişey sorucam nişanlılık süresi uzun olunca sorunlar daha mı çok olur?

canım o kadar kötü değil ama herşeyin selameti için ne kadar erken olursa o kadar ii olur bence bilmiyorum ben öle düşünüyorum diğer kıslar ne der blmm ama

bizim 6 ay sürecek normal bence
çok da uzatmamak lazım ama şartlar öyle gerektiriyorsa da beklenilir,illa bu süre uzadı diye sorun olacak anlamına da gelmez..
farzedin nişanlı değilsiniz flört aşamasındasınız hala ve bekliyorsunuz.. karşılıklı anlayış sorun getirmez diye düşünüyorum..

canım zaten eğer sevgilinle evleniyosan birbirnizi tanıma süresi zaten nişanlılkta fazla olmaz yani sadece eşyadır şudur budur için zamna ihtiyacınız olur o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…