- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #7.761
ay bilmiyorum kiz kafam cok karisik.. biraz yasini kafama takmis durumdayim aslidna aramizda 6 yas var.. sizce biraz cok degil mi ya ? kendisi hayir cok degil aksine daha iyi diyor ama.. ne bileyim cok farkli biri.. yeri gelince ciddi.. komik.. hos cocuk yaa.. kime benziyor biliyomusunuz.. hani unutulmaz dizisinde tolga varya ( bugra gulsoy) ayni ona benziyor yaa.. dediki bana senin ailen simdi bu avrupaya gelmek istiyor diye dusunecekler ama ben zaten sevmiyorum avrupayi gelmemde diyor.. benim isim gucum iyi burda sende istersen eczanede calisirsin dedi.. kizlar yaa hergun ariyor beni trden avrupa cok tuzlu biraz aramasi ama ariyor iste :) sonra nerdeyse ayni insanlari taniyoruz.. babasi dedemleri felan taniyormus... sizce olur mu bu is ?
canım inş hayırlıdır snn için ama ben derimki biraz daha ii tanı kendini herşeye hazırla yani olcak die bişi yok çünkü hayal kurduktan sonra krıılmak çok acı
hoşgeldin sultan ayy talya da gelse tam olcaz
kız sultan son sürat bakımdasın:jeyyar:
bulcan sonunda birinisırnaşık şey
hadi hayırlısı cankız
havada aşk kokusu var:asigim:
oh sultan ne güzel uzattın geldin :)) Ben fön çektirsem kalçalarıma gelir :))
Yüzyüze görüşmedinizmi cankız
valla öle haa biricik bigün epilasyon yapar bigün saçları düzleştirir ışık hızında bakımdaa sultan
cankız valla nerden nereye umarım mutlu olursunuz cnmopuyorumnanaktan
sultan ne güzel benim saçlar da uzadı belime yaklaştı ben 1 senedir neredeyse hiç açmadım saçlarımı o yüzden çok çabuk uzadı gibi geliyorkaydirigubbakcemile3
vallahi öyle yaa
bakımlı kız nolcek:jeyyar:
biricik bence yakında sen de buraya ''biriyle tanıştım'' diye geleceksinkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin sen de cnmSelam kızlar hepiciğiniz toplanmışsınız maşşallah.ben eksik kalmayayım dedim.
Cankız hayırlı olsun bahar geliyo aşkla birlikte galiba.Nerden nereye bulmuş seni bak...İnş.Hayırlsı olur..
Eee nasılsınız bakayım,ne var ne yok görüşmeyeli?
yok kız hiç umudum kalmadı desem yeridir:çok üzgünüm:
bu sene bekar kalmicak desenize tabi benden başka:1closedeyes:
Selam kızlar hepiciğiniz toplanmışsınız maşşallah.ben eksik kalmayayım dedim.
Cankız hayırlı olsun bahar geliyo aşkla birlikte galiba.Nerden nereye bulmuş seni bak...İnş.Hayırlsı olur..
Eee nasılsınız bakayım,ne var ne yok görüşmeyeli?
tamam kızlar sağolun
kristaltane hoşgeldin cnm
hoşgeldin kristalcim
Hoşgeldin kristalcim
cnm bunun yaşla alakası yok kesinlikle boşluktayım sanki:gitme:
hoşgeldin sen de cnm
kız sen de kızdırma insanı sanki 30una geldin de böyle konuşuyorsunklava:
ne sözü ulee:roflol::roflol: :roflol:hadi len bende bekarim gene busene zati
olsun gi benim bi sözüm var :jeyyar:
busengede beharimmm , alayina baharimmmmmmmm:kedi: :sm_cool: -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni
canım inş hayırlıdır snn için ama ben derimki biraz daha ii tanı kendini herşeye hazırla yani olcak die bişi yok çünkü hayal kurduktan sonra krıılmak çok acı
cnm 6 yaş tam uygun bence...
ben hakkında olumlu düşünüyorum olur mu olur yani:)
Valla 6 yaş çok iyi ama hemen karar verme derim, madem tanıdıklar var güvendiğin biri biraz araştırsın olmazmı...
İşi gücüde yerindeyse oldu bu iş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?