• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

cimcimem hayir yuzyuze gorusmedik.. dedim ki yaa insan onceden gelmezmi ben gidince beni aramaya gelmissin diye.. suanda telefonla ve netten gorusuyoruz.. evet sanatcim ya hic aklim almadi bunu wallahi bundada var bi hayir diye dusunuyorum cunku ilk konustugumuzda benim o eczanedeki kiz oldugumu bilmiyordu bu :utangac:

ay bilmiyorum kiz kafam cok karisik.. biraz yasini kafama takmis durumdayim aslidna aramizda 6 yas var.. sizce biraz cok degil mi ya ? kendisi hayir cok degil aksine daha iyi diyor ama.. ne bileyim cok farkli biri.. yeri gelince ciddi.. komik.. hos cocuk yaa.. kime benziyor biliyomusunuz.. hani unutulmaz dizisinde tolga varya ( bugra gulsoy) ayni ona benziyor yaa.. dediki bana senin ailen simdi bu avrupaya gelmek istiyor diye dusunecekler ama ben zaten sevmiyorum avrupayi gelmemde diyor.. benim isim gucum iyi burda sende istersen eczanede calisirsin dedi.. kizlar yaa hergun ariyor beni trden avrupa cok tuzlu biraz aramasi ama ariyor iste :) sonra nerdeyse ayni insanlari taniyoruz.. babasi dedemleri felan taniyormus... sizce olur mu bu is ?

canım inş hayırlıdır snn için ama ben derimki biraz daha ii tanı kendini herşeye hazırla yani olcak die bişi yok çünkü hayal kurduktan sonra krıılmak çok acı

Valla 6 yaş çok iyi ama hemen karar verme derim, madem tanıdıklar var güvendiğin biri biraz araştırsın olmazmı...
ışi gücüde yerindeyse oldu bu iş ;))

hoşgeldin sultan ayy talya da gelse tam olcaz

:1rolleyes: heveeeettt

kız sultan son sürat bakımdasın:jeyyar:
bulcan sonunda birinisırnaşık şey

:roflol::roflol: bulcamm bulcammm :roflol:

hadi hayırlısı cankız
havada aşk kokusu var:asigim:

evet cankizcim yaaaaaaaaa hayirli olsunnn, umarim güzel olur, ama kendini cok fazla kaptirma, sonra ben gibi olma, görüosun iste :çok üzgünüm:

oh sultan ne güzel uzattın geldin :)) Ben fön çektirsem kalçalarıma gelir :))
Yüzyüze görüşmedinizmi cankız

evt cnm uzattim bayagi dahada uzatcam, zaten cok cabuk uzuyor masallah sempatiksalakcinni

valla öle haa biricik bigün epilasyon yapar bigün saçları düzleştirir ışık hızında bakımdaa sultan

:roflol: ay napiyim killi killi, cirkin saclarlami dolasiyim ay olmazki kizlar, ben bakimli hatunumdur :roflol: :roflol: -tatlicadiarzu-

cankız valla nerden nereye umarım mutlu olursunuz cnmopuyorumnanaktan
sultan ne güzel benim saçlar da uzadı belime yaklaştı ben 1 senedir neredeyse hiç açmadım saçlarımı o yüzden çok çabuk uzadı gibi geliyorkaydirigubbakcemile3

masallah herkesin saci uzunmus giiiiiiiiiiiiiizzzz :1shok: :asigim:

vallahi öyle yaa
bakımlı kız nolcek:jeyyar:

sositososito

cnm bence de bu kadar şeyde vardır bi hayır diye düşünüyorum 6 yaş bence de fazla değil
ama sen yine de ne olur ne olmaz çok umutlanma sonra üzülme

biricik bence yakında sen de buraya ''biriyle tanıştım'' diye geleceksinkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar hepiciğiniz toplanmışsınız maşşallah.ben eksik kalmayayım dedim.
Cankız hayırlı olsun bahar geliyo aşkla birlikte galiba.Nerden nereye bulmuş seni bak...ınş.Hayırlsı olur..
Eee nasılsınız bakayım,ne var ne yok görüşmeyeli?

Cankız hayırlı olsun bahar geliyo aşkla birlikte galiba.Nerden nereye bulmuş seni bak...İnş.Hayırlsı olur..
hoşgeldin sen de cnm
yok kız hiç umudum kalmadı desem yeridir:çok üzgünüm:

kız sen de kızdırma insanı sanki 30una geldin de böyle konuşuyorsun:oklava:

Cankız hayırlı olsun bahar geliyo aşkla birlikte galiba.Nerden nereye bulmuş seni bak...İnş.Hayırlsı olur..

hoşgeldin fıstıkçım ne olsun ya valla ben bi yandan düüğün için hazırlanmaya çalışıyom ama burayıda bırakamıyom

hoşgeldin sen de cnm

kız sen de kızdırma insanı sanki 30una geldin de böyle konuşuyorsun:oklava:
cnm bunun yaşla alakası yok kesinlikle boşluktayım sanki:gitme:
hadi len bende bekarim gene busene zati :delphin:

olsun gi benim bi sözüm var :jeyyar:

busengede beharimmm , alayina baharimmmmmmmm kaydirigubbakcemile4 :kedi: :sm_cool: -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni
ne sözü ulee:roflol::roflol: :roflol:

canım inş hayırlıdır snn için ama ben derimki biraz daha ii tanı kendini herşeye hazırla yani olcak die bişi yok çünkü hayal kurduktan sonra krıılmak çok acı

evet ya zaten hemen kendimi kaptirmak istemiyorum zamana birakalim dedim hayirlisi olsun..

cnm 6 yaş tam uygun bence...
ben hakkında olumlu düşünüyorum olur mu olur yani:)

ins canim zaten hayirlisiysa olsun hayirlisi degilse zaten hic baslamayim daha iyi

Valla 6 yaş çok iyi ama hemen karar verme derim, madem tanıdıklar var güvendiğin biri biraz araştırsın olmazmı...
İşi gücüde yerindeyse oldu bu iş ;))

evet canim hemen karar vermek istemiyorum zaten ilk bi yuzyuze gorusmek lazim.. ay kiz heyecanlandim sanki

Back