Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

valla sanatcım ben uzatmak zorundayım, şartlar onu gösteriyor, ama imkan varsa uzatmamak daha iyi diye düşünüyorum...
Hayırlı işi uzatmamak gerek bence

hehe ben çooook ilerlerin planını yapıyorum böyle nişan falan sorunca bizi de bi 25 sandınız galibakaydirigubbakcemile3
ben 17 erkek arkadaşım 18

yok canım ya ne evde kalması sen kendi kendinn psikolojisini bozuyosun salla ya yaşı başı gerçekten önemli olan emin olduğun sevdiğin ve sevildiğinn bildiğin kişiyle birlikte olmak bu 18 yaşındada olur 35 yaşında da hiç önemli deği

niye ki bizim de nişan yok bişey yok yani evde kalmış hissetmekaydirigubbakcemile3
sadece sevdiğimi BıRAZCIK erken buldum o da benim elimde değildi tesadüfen oldukaydirigubbakcemile3

şaka bi yanada sevdiğimi buldumya önemli olan o :))
Bazen onunlada dalga geçiyorum yaşlandın diye, insan 100 yaşında bile aşkı bulabilir...
Rabbim aşklarımızdan ayırmasın...

ay canım bazen ağllıyo işte ama ben onu teselli etmeye çalışıyorum ama bilmiyorum ben ondan nasıl ayrılcam bana hep destek çıkmıştır şimdiye kadar yanımda hep o oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…