- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.901
facede ne varda kıskanıyo kız ne olcak sankii neysem ben bi ara açıyımda belküm gelersinaklinialirimsmile
sitarecim bende saklıyorum hala ultrasyon görüntülerini sen hele doğunca gör o duyguyu hele bide sana anne oldugunu hissedirecek kadar büyüdüğünde tarif edilemez o duyguu:asigim:
kızım şimdi 16 sında 8 ayını dolduracak akşam ewe gidince beni gördüğünde nasıl çığlık atıyor yüzümü yalıyor kuzum o mutlulugu hiç birşeye değişmem:asigim:
inş canmm
hep benim yüzümden üzülüo aşkımsabah bi kazak giymiştm ona kızmıştı çıkar diye inat ettm bende aynı şeyi geçen hafta da yaşamıştık bi msj döşemiş ki otur ağla yani off offf:gitme:
kanımaa girmee ebruukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben çabuk gaza gelirim diyimmgerçi akşam gidip benimkine biraz yanaşsamm sonrada şu face konusunu açsemmi aceppaklinialirimsmile belki dayanamaz cazibeme izin verirrŞeniz
ne tırsıyonuz bu kadar yaaa özgürlüğünüzü kısıtlamaya ne hakları varr a aaaa bence sen face üye ol sonra aşkına davet gönderr sensiz buralar çekilmez sende gel aşkım deekaydirigubbakcemile3
hep benim yüzümden üzülüo aşkımsabah bi kazak giymiştm ona kızmıştı çıkar diye inat ettm bende aynı şeyi geçen hafta da yaşamıştık bi msj döşemiş ki otur ağla yani off offf:gitme:
akşam geldiğinde de giyinme ozaman aklinialirimsmile yani ne okazağı ne başka bişiy :roflol:
bak bakalım küs kalıyo mu kaydirigubbakcemile3
onun facesi var sana izin vermiyoo ben olsam yakarım ortalığıkötükedihüso
ewlenince kocalarınız çok dağınık olsa çorabının birini bi yerde birini başka yerde bıraksa pijamalarını katlamadan bıraksa üstünü değişince makinaya koymazsa içtiği bardağı ortalık yerde bıraksa ne yaparsınız ayyy kabusss:lepi:
ewlenince kocalarınız çok dağınık olsa çorabının birini bi yerde birini başka yerde bıraksa pijamalarını katlamadan bıraksa üstünü değişince makinaya koymazsa içtiği bardağı ortalık yerde bıraksa ne yaparsınız ayyy kabusss:lepi:[/QUOT
ebru o bana ikide bir al şifremi kapat diyor face olmasın diyor:... kendi bilmiyormuş hesabı kapatmayısempatiksalakcinni
kıss benimki bırak evlenmeyi daha şimdiden böylee.. şöylekii odada sigara içilmiyor küllük yok yere atıyor külünüalsanaalsanasmile çay getirdiysem ayda çay tabağına:mymeka: kaç kere dedim aşkım küllük koyun diyor.. dedim sorun orda burda sigara içllmiyor hem ona uymuyor hemde böyle pisletiyorsun ortalığı.. birde çok sabırsız çaymı içicez kahvaltımı yapıcaz hemen gelsin istiyor istediği:mymeka: diyorum evlenince işim var senle:sinifsinif:
ewlenince kocalarınız çok dağınık olsa çorabının birini bi yerde birini başka yerde bıraksa pijamalarını katlamadan bıraksa üstünü değişince makinaya koymazsa içtiği bardağı ortalık yerde bıraksa ne yaparsınız ayyy kabusss:lepi:
aman sekeroglaaan, aklinialirimsmile
yandim bekar oglaaaaaaaan aklinialirimsmile
slm kızlaar, off yaa 10 kişi var ben çıkıcam(
amanın talyam yandın walla ewlenmeden törpülemeye bak sen en iiyiskaydirigubbakcemile3
caspesy sitareye katılıyorum şekerimaklinialirimsmile anladın sen onuukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?