Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ayyyhhhh opuyorumnanaktan gözlerim doldu bi garip oldum yaaa :asigim:

hep benim yüzümden üzülüo aşkım sabah bi kazak giymiştm ona kızmıştı çıkar diye inat ettm bende aynı şeyi geçen hafta da yaşamıştık bi msj döşemiş ki otur ağla yani off offf:gitme:[/QUOTE]

casperyim nasıl bir kazakkii alla allaaCADIARZU çokmu dar giyindin ne ettin kuzum eyvahedigeldismile

akşam geldiğinde de giyinme ozaman aklinialirimsmile yani ne okazağı ne başka bişiy :roflol:

bak bakalım küs kalıyo mu kaydirigubbakcemile3

ne tırsıyonuz bu kadar yaaa özgürlüğünüzü kısıtlamaya ne hakları varr a aaaa bence sen face üye ol sonra aşkına davet gönderr sensiz buralar çekilmez sende gel aşkım deekaydirigubbakcemile3

ne tırsıyonuz bu kadar yaaa özgürlüğünüzü kısıtlamaya ne hakları varr a aaaa bence sen face üye ol sonra aşkına davet gönderr sensiz buralar çekilmez sende gel aşkım deekaydirigubbakcemile3

ebruma bak yaa.. canım onun face var zatennkaydirigubbakcemile3 ama oda çok aktif değilsempatiksalakcinni

onun facesi var sana izin vermiyoo ben olsam yakarım ortalığıkötükedihüso

ewlenince kocalarınız çok dağınık olsa çorabının birini bi yerde birini başka yerde bıraksa pijamalarını katlamadan bıraksa üstünü değişince makinaya koymazsa içtiği bardağı ortalık yerde bıraksa ne yaparsınız ayyy kabusss:lepi:

casperyim nasıl bir kazakkii alla allaaCADIARZU çokmu dar giyindin ne ettin kuzum eyvahedigeldismile[/QUOTE]

canm ya siyah sıfır yaka badi giydim ama boyu tam belimde kalıyo normalde öyle tek giyilmez ama kazak popomu örtecek şekilde dar da deil yani normal kapşonlu ve düğmeli içimin görünme ihtimali sıfır...
içimdeki kısa ya ona takmış halde dünyanın fırçasını çekti msj da

akşam geldiğinde de giyinme ozaman aklinialirimsmile yani ne okazağı ne başka bişiy :roflol:

bak bakalım küs kalıyo mu kaydirigubbakcemile3

ayy yok canm bugn işe yaramaz ama denesem mi :)

ayy kocam baya düzenli saolsunn arada bana kızıyo bırakma şunu ortada diye :))))

ay çok sinirlenirim dağınık kişilere, düzenliyim diyo ama bilmiyorum artık

amanın talyam yandın walla ewlenmeden törpülemeye bak sen en iiyiskaydirigubbakcemile3

caspesy sitareye katılıyorum şekerimaklinialirimsmile anladın sen onuukaydirigubbakcemile3

amanın talyam yandın walla ewlenmeden törpülemeye bak sen en iiyiskaydirigubbakcemile3

caspesy sitareye katılıyorum şekerimaklinialirimsmile anladın sen onuukaydirigubbakcemile3

bilmem şansımı denerim canm ama böyle kızgınken tersleme ihtimali yükseliyo da aşkımın tırsıomm:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…