• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hoşbuldum inş hepinizi

kızım da iyi ellerinizden öper :emir_bebek:

tıkınıoyduk bizde şimcik. hareketlerini hissetmeye başladım ya habire tatlı yiyom oynasın diye doğuma kadar şişcem vallakaydirigubbakcemile3

sizlerde ne var ne yok fıstıklar?

ay canım ya cok güzel bişeydir o hele son aylarında hareketleri daha belirginleşiyor elini ayağını hissediyor görüyorsun müthiş bişey ben kameraya cekmiştim hareketini kaydirigubbakcemile3

Yetişirsin ya ne olcek ya talya aç bi grupda toplaşak ben üşeniyomkaydirigubbakcemile3

kıss bir sor önce senin face varmı diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

face açana kadar gideyim intihar edeyim daha iyi.. hiç olmazsa sakat kalıp sürünmemm:delphin: benimkii kolumu bacağımı kanadımı kırar alimallahhalsanaalsanasmile

ay canım ya cok güzel bişeydir o hele son aylarında hareketleri daha belirginleşiyor elini ayağını hissediyor görüyorsun müthiş bişey ben kameraya cekmiştim hareketini kaydirigubbakcemile3

ultrason görüntülerini bile saklıyorum özledikçe bakıyorum. ne garip bişiy şu annelik daha tanımadan özlüyorum yavrumu. göbişim iyice büyüse heralde ben de bakınca görürüm tepiklerini.:asigim:

sitaremm yaa talıyı yiyince gaza gelip oynuyormukii senin gızzzzkaydirigubbakcemile3

idare eder kristaltane aşkmla atıştık biraz keyfm yok :(
bide benm face yok yaa

ne oldu kuyzum bizi geçtiniz sizdeekaydirigubbakcemile3 gerçi eve gittiğinde barışırsınız sizzaklinialirimsmile

ultrason görüntülerini bile saklıyorum özledikçe bakıyorum. ne garip bişiy şu annelik daha tanımadan özlüyorum yavrumu. göbişim iyice büyüse heralde ben de bakınca görürüm tepiklerini.:asigim:

öyle bir resim vardı ya nette dolaşann.. anne karnında bebeğin ayak izi görüntüsü dışarı çıkmıştıı.. çok güzeldi yaaboshayallersmile

facede ne varda kıskanıyo kız ne olcak sankii neysem ben bi ara açıyımda belküm gelersinaklinialirimsmile

sitarecim bende saklıyorum hala ultrasyon görüntülerini sen hele doğunca gör o duyguyu hele bide sana anne oldugunu hissedirecek kadar büyüdüğünde tarif edilemez o duyguu:asigim:

kızım şimdi 16 sında 8 ayını dolduracak akşam ewe gidince beni gördüğünde nasıl çığlık atıyor yüzümü yalıyor kuzum o mutlulugu hiç birşeye değişmem:asigim:

bilmiyorm çok kızdı aşkm bana büyük ihtimal akşam kös kös otururz konuşmayz bile sabahta öyle kalkarız işe geliriz anca olursa yarn akşama kendimize gelmş oluruz :(

facede ne varda kıskanıyo kız ne olcak sankii neysem ben bi ara açıyımda belküm gelersinaklinialirimsmile

sitarecim bende saklıyorum hala ultrasyon görüntülerini sen hele doğunca gör o duyguyu hele bide sana anne oldugunu hissedirecek kadar büyüdüğünde tarif edilemez o duyguu:asigim:

kızım şimdi 16 sında 8 ayını dolduracak akşam ewe gidince beni gördüğünde nasıl çığlık atıyor yüzümü yalıyor kuzum o mutlulugu hiç birşeye değişmem:asigim:

kanımaa girmee ebruukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben çabuk gaza gelirim diyimmkaydirigubbakcemile4 gerçi akşam gidip benimkine biraz yanaşsamm sonrada şu face konusunu açsemmi aceppaklinialirimsmile belki dayanamaz cazibeme izin verirrŞeniz

bilmiyorm çok kızdı aşkm bana büyük ihtimal akşam kös kös otururz konuşmayz bile sabahta öyle kalkarız işe geliriz anca olursa yarn akşama kendimize gelmş oluruz :(

kızım evli insan okadar küss kalırmıı heealsanaalsanasmile en fazla akşam yemeğinde surat yapp sonrasındaaaŞeniz

Back