- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.881
benim facem yok
Yetişirsin ya ne olcek ya talya aç bi grupda toplaşak ben üşeniyomkaydirigubbakcemile3
ay canım ya cok güzel bişeydir o hele son aylarında hareketleri daha belirginleşiyor elini ayağını hissediyor görüyorsun müthiş bişey ben kameraya cekmiştim hareketini kaydirigubbakcemile3
ac hemen gizzzzzzzzzzzz delikafadulden ne durursun bayanssulusmile
idare eder kristaltane aşkmla atıştık biraz keyfm yok
bide benm face yok yaa
ultrason görüntülerini bile saklıyorum özledikçe bakıyorum. ne garip bişiy şu annelik daha tanımadan özlüyorum yavrumu. göbişim iyice büyüse heralde ben de bakınca görürüm tepiklerini.:asigim:
facede ne varda kıskanıyo kız ne olcak sankii neysem ben bi ara açıyımda belküm gelersinaklinialirimsmile
sitarecim bende saklıyorum hala ultrasyon görüntülerini sen hele doğunca gör o duyguyu hele bide sana anne oldugunu hissedirecek kadar büyüdüğünde tarif edilemez o duyguu:asigim:
kızım şimdi 16 sında 8 ayını dolduracak akşam ewe gidince beni gördüğünde nasıl çığlık atıyor yüzümü yalıyor kuzum o mutlulugu hiç birşeye değişmem:asigim:
idare eder kristaltane aşkmla atıştık biraz keyfm yok
bide benm face yok yaa
bilmiyorm çok kızdı aşkm bana büyük ihtimal akşam kös kös otururz konuşmayz bile sabahta öyle kalkarız işe geliriz anca olursa yarn akşama kendimize gelmş oluruz
üzüldüm canım düzeltirsiniz inşALLAH
caspersy ne ettin kuzum nie kızdırdın kocanı:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?