- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.921
kızlaar bugün sizin için geç çıkcem :))
amanın talyam yandın walla ewlenmeden törpülemeye bak sen en iiyiskaydirigubbakcemile3
normaldede okadar temizki anltamam kişisel bakıma çok önem verir.. ama kendi odası filanda çok dağınıkk işyerindekiikaydirigubbakcemile3
kıss korkutma gözümüüeyvahedigeldismile napabilirimkii törpülerim be bu herifi:kedi:
onun facesi var sana izin vermiyoo ben olsam yakarım ortalığıkötükedihüso
ewlenince kocalarınız çok dağınık olsa çorabının birini bi yerde birini başka yerde bıraksa pijamalarını katlamadan bıraksa üstünü değişince makinaya koymazsa içtiği bardağı ortalık yerde bıraksa ne yaparsınız ayyy kabusss:lepi:
anammm sultano bulmuş yinee.. en son şeker oğlan dediğindee:teytey::teytey:
kızlaar bugün sizin için geç çıkcem :))
patronla çıkacakmışımHerkese iyi akşamlar
bilmem şansımı denerim canm ama böyle kızgınken tersleme ihtimali yükseliyo da aşkımın tırsıomm:bbo:
patronla çıkacakmışımHerkese iyi akşamlar
hiç bi kızgınlık ona dayanamaz şekerraklinialirimsmile
bak sabah kızmıştın ya çıkardım aşkım dersin kaydirigubbakcemile3
kıss karar ver sende gidiyon gidemiyonnn:teytey:
hiç bi kızgınlık ona dayanamaz şekerraklinialirimsmile
bak sabah kızmıştın ya çıkardım aşkım dersin kaydirigubbakcemile3
sitarem sende az değilsin heeeaklinialirimsmile
sitarem sende az değilsin heeeaklinialirimsmile
yok be sitarecim benim eşim düzenlidir saolsun bekarkende annesi diyordu ünv okurken ewe geldiğinde kirlisini temizini ayırt edemiyorum katlıyor düzenli öyle koyuyo bavuluna şimdide düzenli zaten bişe bıraktımı ortada direk adamız doğduguna pişman ediyorum isterse bıraksınaklinialirimsmile
talyam ne yaparsan elinle o gelir seninle bekarken yaptın yaptın ewlenince dahada iflah olmazsempatiksalakcinni
yok be sitarecim benim eşim düzenlidir saolsun bekarkende annesi diyordu ünv okurken ewe geldiğinde kirlisini temizini ayırt edemiyorum katlıyor düzenli öyle koyuyo bavuluna şimdide düzenli zaten bişe bıraktımı ortada direk adamız doğduguna pişman ediyorum isterse bıraksınaklinialirimsmile
talyam ne yaparsan elinle o gelir seninle bekarken yaptın yaptın ewlenince dahada iflah olmazsempatiksalakcinni
yookk kız ben anca derim aklımdan geçer ama yapamam
sen bnm dediğimi yap yaptığımı yapma :)
gidiyom gidemiyommm, az doldur icemiyommmm hobbaaa tey tey :dance: :dance: :teytey:
:kedi: ayıp olarr yaa :kedi:
ayıp olurmuşşş:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sultanoo ne verdiler bacım sana yemektede böyle enerji dolusun bir duramıyonn gızzzaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?