• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlaar bugün sizin için geç çıkcem :))

heyttttttttt beeeeeeeeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkis

amanın talyam yandın walla ewlenmeden törpülemeye bak sen en iiyiskaydirigubbakcemile3

normaldede okadar temizki anltamam kişisel bakıma çok önem verir.. ama kendi odası filanda çok dağınıkk işyerindekiikaydirigubbakcemile3

kıss korkutma gözümüüeyvahedigeldismile napabilirimkii törpülerim be bu herifi:kedi:

onun facesi var sana izin vermiyoo ben olsam yakarım ortalığıkötükedihüso

ewlenince kocalarınız çok dağınık olsa çorabının birini bi yerde birini başka yerde bıraksa pijamalarını katlamadan bıraksa üstünü değişince makinaya koymazsa içtiği bardağı ortalık yerde bıraksa ne yaparsınız ayyy kabusss:lepi:

valla bu annesinin onu nasıl yetiştirdiğine bağlı derler ama erkeklerin neredeyse %90 ı bu şekilde. dağınıklık onların özünde var. en düzenlisinde bile. sevgiliyken bi derece evlenince dağıt gitsin.

yok be sitarecim benim eşim düzenlidir saolsun bekarkende annesi diyordu ünv okurken ewe geldiğinde kirlisini temizini ayırt edemiyorum katlıyor düzenli öyle koyuyo bavuluna şimdide düzenli zaten bişe bıraktımı ortada direk adamız doğduguna pişman ediyorum isterse bıraksınaklinialirimsmile

talyam ne yaparsan elinle o gelir seninle bekarken yaptın yaptın ewlenince dahada iflah olmazsempatiksalakcinni

yok be sitarecim benim eşim düzenlidir saolsun bekarkende annesi diyordu ünv okurken ewe geldiğinde kirlisini temizini ayırt edemiyorum katlıyor düzenli öyle koyuyo bavuluna şimdide düzenli zaten bişe bıraktımı ortada direk adamız doğduguna pişman ediyorum isterse bıraksınaklinialirimsmile

talyam ne yaparsan elinle o gelir seninle bekarken yaptın yaptın ewlenince dahada iflah olmazsempatiksalakcinni

kıss bende tembelim zatenn kaydirigubbakcemile3 onada dedim geçen gün sen dağınık ben tembell biz evlendiğimizde bizim eve girilmezzsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bnm eşim de düzenlidir ama biz kadınların beklediği kadar yani. çorapları tabi ortalıktan çıkmaz ama çorap çıkardı mı banyo kapısına kadar gider onlar hiç kirli kutusuna atıldığını görmedim :)

yookk kız ben anca derim aklımdan geçer ama yapamam

sen bnm dediğimi yap yaptığımı yapma :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gidiyom gidemiyommm, az doldur icemiyommmm hobbaaa tey tey :dance: :dance: :teytey:

sultanoo ne verdiler bacım sana yemektede böyle enerji dolusun bir duramıyonn gızzzaklinialirimsmile

:kedi: ayıp olarr yaa :kedi:

ayıp olurmuşşş:dilcikar:

talyacım siz misafir felan ağırlamayın kaydirigubbakcemile3 bekarken ben bir dağınıktım ki akıllara zarar ewlilik adam etti benidesempatiksalakcinni
sitarecim bunada şükür kuzum beterin beteri vardırkaydirigubbakcemile3

ebrum ya iş başa düşünce yaparız herhalde mecburenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
yada arkamızdan konuşur dururlar pasaklı diyee:kedi:

Back