- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.701
Bende nasipse seneye yaz evlenicem, bizim evlilik uzuyo ama ne yapalım artık, geç olsunda güç olmasın
Bende nasipse seneye yaz evlenicem, bizim evlilik uzuyo ama ne yapalım artık, geç olsunda güç olmasın
cimcimemm yaa siz kalabalık bir ailemisiniz.. yoksa konu komşudamı böyle sık sık gelir sizeeohaoldumsmile
Canım hem aile kalabalık, hemde gelen giden çok oluyor, hele bu aralar, benim sözüm, kardeşimin askerliği, dayımın vefatı derken gelen giden hiç bitmedi, şu 2 gündür rahatız işte, bi yönden çok zor oluyor çünkü kendimize hiç vakit ayıramıyoruz, 1 haftada bir odayı temizledik ancak, misafir evdeyken artık tülleri falan yıkadık, ne yapalım biri gidip biri geliyo...
canım siz ilk adımı atmış sözü yapmışsınızz.. gerisi gelir hayırlısıylaa... hem uzasa bile en azından herşeyi yoluna koymuş oluyorsunuzzŞeniz
aynen öyle canmm keyfini çıkar bu günlerin ohh ne güzell
evet bi yönden iyi olacak çünkü çeyiz olarak pek bişeyim yok, onları ödemem zaman alacak, seneye nasipse herşeyi tamamlamış olurum artık
ayy çeyiz telaşı aman aman alıyon alıyon bitmiyo ya :))
ohh :)) Bazen sıkılıyorum yaa, özellikle annemle tartışınca
kızlar geçen bişi sordm arada kaynadı tekrar sorayım :))
evimize taşıncaz ya inş. iki kapının arasında boş bi duvar var kapı genişliğinde bende oraya kocaman 2010 yılı takvimi yapayım diyorum boydan boya bi sürü foto söz nişan kına düğün nikah falan normal fotolardan bide nasıl olur sizcee
Cimcime hem hayrlı olsun hem başınız sağolsun
siz özlemişsinizdir iki günde kalabalığııkaydirigubbakcemile3
kızlar geçen bişi sordm arada kaynadı tekrar sorayım :))
evimize taşıncaz ya inş. iki kapının arasında boş bi duvar var kapı genişliğinde bende oraya kocaman 2010 yılı takvimi yapayım diyorum boydan boya bi sürü foto söz nişan kına düğün nikah falan normal fotolardan bide nasıl olur sizcee
o zamanlar kötü oluo canm ama evlenince de evini çok özlüyorsınn
güzel olur canım, duvar stickerı'da yapabilirsin...
Allah razı olsun canım
Aman özlemedim zaten ablamın doğumu var bu günlerde yine gelirler :))
güzel olur canımm.. orjinal bir fiklrrrCADIARZU
ayna filan düşünmedinmii pekii.. çok hoş boy aynaları varr.. hemde ayna evi ferah gösteriyor.. :kedi:
2010 değilde resimleri çerceveye koyup o şekilde bi kolaj hazrlasan caspersy takvim olunca 2011 de tekrar değiştrmk lazım o yüzden dedim :)
Kız bide ben çok uzağa gidicem, annemle karakter olarak aynıyız ikimizde mükemmeliyetciyiz o nedenle pek anlaşamıyoruz ama tabi bağıran taraf annem ağlayan taraf çoğu kez ben oluyorum :gitme:
ayy ayna hiç aklıma gelmemişti tamam anında karar deiştirdim ayna yaptıralm oraya biz :)))
bii bak canımm çok hoş aynalar var çünkii.. hem takvim olayı seneye değiştirilcek.. okadar masraf etçeksiniz birde.. seneye kaldırcaksınn.. ayna uzun yıllar kullanılırŞeniz
yaa nereye gitcen canmm:çok üzgünüm:
benimki arabayı tamire götürmüştüü.. msj atmış motoru yakmışım aceba neden.. dün bana kızdıı arabayı sert kullandıı.. sabahta aynı şekilde.. motor yanmışş.. ihale bana kaldıı yine:sinifsinif:
geçende başka arabanın turbosunu yakmıştıı bana kızıp.. şirket bizim aşkımız yüzünden süreklii zarardaaaakannehir
bu sefer hepten yüklencekler çocğua sen bu arabaları nasıl kullanıyosun diyeeeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?