Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

üff bu kadının ne mal olduğun belli baksana iş çıkışı erkeklerin orda kapı önünde sigara içen sen gelmeden arabaya binebilen bi kadından ne beklersin.
üüfff acayip sinir oldum hee!

böyle işte sitaremm aslında uyuss olmamın tek nedeni buda değill..biz çıkmadan bir sene önce bu kadın gelmiş ikinizi çok yakıştırıyorumm felan filan demiştii.. bende hiç düşünmediğimi söylemiştimm.. meğer olay öyle değilmişş.. benimkii buna demişş abla ben açılcam çok seviyorum diyee.. buda ben arayı yaparım demiş.. ara yapmaya bak ben sizi çok yakıştırıyorumm... sankii çocuk beni sevmiyorda sırf o istedi diye benle çıkçakmış gibi..başkası istedi diye benle çıkan birini napıyım benn.. kabul etmedim o zamanlar.. sonra 1 sene geçtii benimkii kendi geldii direk açıldıı.. hatta bayada uğraştı.. zamanında bu kadına anlattığını işte nasıl sevdiğini felan filan söyledii.. bende kadının sadece yakıştırdığını seninde o yüzden çıkmak istediğini düşünüp o yüzden hayır dediğimi söyledimm... sevdiğimde uyuzz oldu heptenn..sempatiksalakcinni

kısss biricik yazıyorumm üşengeçç gıızzz ne olcakk dönemedii iki sayfa geriyee..

şimdii bizim burdan bi bayan var.. erkeklerle çok samimi.. bayan evlii.. ama erkeklerin koluna girmeler omzuna yaslanmalar falan filann.. böyle hareketlerii varr.. bu akşam ve 1 hafta boyunca kadını biz götürcvezz.. kendi gittiği araba şehir dışındaa.. ben sevdiğimin bu kadınla konuşmasını istemiyorumm.. çünküü yüz buluyorr.. çocukta ne zamandır muhabbeti selamı sabahı kestii.. ama bu genede gördüğü yerde laf atıyorr.. bu kadarmı çok korkuyon selam sabah vermiyon diyorr... bu akşamda kesin laf atıcak muhabbet kurmaya çalışçakk.. bugün bile dışarı çıktık arkadaşları uğurlamaya... benimkii üşüdü hava soğuk diye montunu fermuarladıı hemen sorduu üşüdünmüü kardeş filan diyee.. lafff attıı.. kadın benden sonra iniyor normalde 20 dak yolu beraber gitçekler.. ve kadının ön koltuğa oturma gibi bir hastalığı var.. koltuk sevdalısı ne olcek..kaydirigubbakcemile3 bende benimkine dedim laf atarsa cvp verme he de geçç.. ayıp olur diyorr.. ama dediğini yapmaya çalışçam dediii.. birde bu akşam kadını bırakıcaz önce sonra benii.. ön koltuğada ben geççem kurulcamm

vayy sürtük kadın...
kızım böylelerinde ne ar var ne namus:1ninca:
evet otur ön koltuğa milleti ne takıyon

hahahahyyy biriciğimee bak ağzınıda bozduusempatiksalakcinni

kısss diyorum yaa.. normalde fabrikada oturmuyorumm.. eğer yalnızsakk.. müsait bi yerde geçiyorum yanınaa:asigim: ama bu akşam yıkçaz tabularıışakkıdı

yok cnm ne bozması çok şey denir bunada....:1ninca:rütükten korkuyorum:roflol:

yık tabi tabuları yoksa tabular senikötükedihüso

yok cnm ne bozması çok şey denir bunada....:1ninca:rütükten korkuyorum:roflol:

yık tabi tabuları yoksa tabular senikötükedihüso

bu seferde tesettürlüler ağzını bozduu diye kaparlar topiğiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy biriciğimm valla acayip keyifli senlen konuşmasııŞeniz kıss seni alan yaşadıı adam yaşlanmaz gülmektennsırnaşık şeysırnaşık şey

yaparlar mı yaparlar hee ama yopk bozmicamkötükedihüso

senlede konuşunca ben çok keyif alıyorum heeolumunekankayizsmile
fazla gülmek kalbi öldürüyo kıs ya hepten güme giderse adam:roflol: :roflol: :roflol:

yaparlar mı yaparlar hee ama yopk bozmicamkötükedihüso

senlede konuşunca ben çok keyif alıyorum heeolumunekankayizsmile
fazla gülmek kalbi öldürüyo kıs ya hepten güme giderse adam:roflol: :roflol: :roflol:

kıss o zamanda geç buldumm çabuk kaybettim dersinnnkaydirigubbakcemile3

talyaaaaklinialirimsmile

çıkıyoruzz tatlımm..gideyim bakayımm şeytan gıdıklıycakmıı.. bende biraz onu gıdıklıyımmklava:klava: hadii iyi akşamlar canımmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…