Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ben olsam böyle bi durumda bende kiskanirdim talyacim ya

bazen abartıyormuyum diyorum ama.. kardeşim kardeşim deyipp koluna girmeler sarılmalar felann.. yaa ne olursa olsun karşındaki erkek,kardeşin gözüyle bile görsen off bilmiyorumm bana ters geliyor, garipsiyorum bu durumu ondanda belki kıskançlık yapıyorummkafamçokkarıştı

bukadar samimilik bencede dogru degil, nede olsa karsi cins yani, kardesim diyip sarilmaalr, yok omzuna yatmalar felan bence cok abes haklisin yani sonuna kadar kafamçokkarıştı alsanaalsanasmile

vayyyy birişimmm hoşgeldinn kuzumm...

eyllülgüzelimm sende hoşgeldinn canım benimmm

bu durumda kim olsa kıskanır canım ama iş sevgilinde bitiyo
ya ona güvenicen yada böyle için içini yiycek
sevgilin sınırlarını biliyosa kadın erkek ilişkilerinde mesafeliyse haddini bildirir kıza. yani kız ona sırnaşsa koluna girmeye çalışsa hoop demez mi? sonuçta sen onun sevgilisi olduğun halde bu kadar samimi olmuyosundur o kıza nasıl yüz verir? eğer kıza yüz verirse kıza suç bulamazsın.
ama sana yakışan bu gece kıza senin pabuç bırakmaman eve azcık geç git bi bahane bulursun bence önce onu sonra seni bıraksın.kız meydanı boş bulmasın. ne demek öyle sen varken öne oturmalar falan. bi kere iyi aile kızı arabada sen olmasan bile sevgilinle mesafe kymak adına arkaya oturmalı hatta hatta eve bile kendini bıraktırmamalı o ayrı. bu gecede öne oturmaya kalkarsa hoop de. sevgilinde anyayı konyayı anlasın.

bukadar samimilik bencede dogru degil, nede olsa karsi cins yani, kardesim diyip sarilmaalr, yok omzuna yatmalar felan bence cok abes haklisin yani sonuna kadar kafamçokkarıştı alsanaalsanasmile

konuştuk bu akşam bende gidiyorum önce onu sonra beni bırakıcak için rahat etsin dedii.. evede geç kalmayız azcıkk basss gaza aşkımmm yaparım dediikaydirigubbakcemile3

kızlar akşam dayımlara gitti annem bende sabah kardeşimi yolladıktan sonra bir türlü uyuyamadım evde yanlızım diye korkudan herçıta ayağa kalktım baktım ben evleince ne yapıcam bilmem bu korkaklıkla

yaa kız olsa tamam dicem hade kanı kaynıyorrkaydirigubbakcemile3ama evli kadın birde... biraz fazla rahattsempatiksalakcinni sitaresm zaten ikide bir sevgilime takılıp duruyorr bir günaydın bile demiyorsunn bu kadarmı çok korkuttu gözünü diyee.. önceden bir araya gelip kahve çay içiyorlardı.. ben istemiyorum dedim sevgilimde kesti muhabbetinii.. yaa sırf ona değil herkese öyle samimiikafamçokkarıştı ama tabe artık benden çekindiği için artık sadece laf atabiliyorr.. uzaktan uzağa hele bi yakınlaşsınnn:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…