• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

haklisin canim bastan olmamasi daha iyi olmus, ben zaten o olmadi diye üzülmüyorum, bi türlü kimseyle uyusamadigima, anlasamadigima üzülüyorum, sanki ömür boyu böyle gidicek, ben kimseyi bulamicam anlasamicam gibi :a015:

Bence öyle düşünme derim,
zira nasibin kimde olduğu belli olmazki
kapanan kapının ardından bakmamak gerek çok zira yeni açılan kapıyı göremeyebilirsin..
nasib olunca nazını da çeker kapnın önünde de yatar.

kapanan kapının ardından bakmamak gerek çok zira yeni açılan kapıyı göremeyebilirsin..

doğru söze ne denir..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

gülüm ben o kapi önünde yatmayi filan misal olarak söyledim, okadar abartmiyorum yani,
haklisin nasibin kismetin nerde oldugu belli olmaz aama arka arkaya böyle olunca insan biraz ümitsizlige kapiliyor.
okadar ümitsizimki..
olmamaya calisiyoruim cünkü allahtan umut asla kesilmez, ama iste vakit gectikce, ve ben yoluma yanliz devam ettikce, artik ömrümün sonuna kadar yanliz olacagimi düsünmeye basladim ve yolumuda ona göre yürümeye basladim benneyaptımki

sultanomm yaa elbette bulursunn.. sanki herkess ilk isteyenlemi evleniyor yada ilk çıktığıylaa... zamanla anlıyorsun iyimi kötümüü.. daha neleri çıkar konuşçaksın görüşçeksinn.. kararını ona göre vericeksinn.. üzme tatlım kendini:1hug:

gülüm ben o kapi önünde yatmayi filan misal olarak söyledim, okadar abartmiyorum yani,
haklisin nasibin kismetin nerde oldugu belli olmaz aama arka arkaya böyle olunca insan biraz ümitsizlige kapiliyor.
okadar ümitsizimki..
olmamaya calisiyoruim cünkü allahtan umut asla kesilmez, ama iste vakit gectikce, ve ben yoluma yanliz devam ettikce, artik ömrümün sonuna kadar yanliz olacagimi düsünmeye basladim ve yolumuda ona göre yürümeye basladim benneyaptımki

hoppala vakit geçtikççeymişş görende 30 larında 40larında sanırr:oklava:

öyle bile olsaaa kısmetten ötesi yok..

alamadım ismet olmadı kısmettkaydirigubbakcemile3

sultanomm yaa elbette bulursunn.. sanki herkess ilk isteyenlemi evleniyor yada ilk çıktığıylaa... zamanla anlıyorsun iyimi kötümüü.. daha neleri çıkar konuşçaksın görüşçeksinn.. kararını ona göre vericeksinn.. üzme tatlım kendini:1hug:

hoppala vakit geçtikççeymişş görende 30 larında 40larında sanırr:oklava:

öyle bile olsaaa kısmetten ötesi yok..

alamadım ismet olmadı kısmettkaydirigubbakcemile3

:utangac: 30 degil belki ama 22 iste

:roflol: ismettttttttt :roflol:

inşallah canım
van da güzel bi yermiş çok methini duydum benim teyzem de belkim vana gelin gidecek :)

ayy kız teyzenle en kısa zamanda tanışalım :)) komşu oluruz belki İstanbuldaki komşum sen Van'dakide teyzen olur :))

Sultancım valla takma diyorum ama senin yaşadıklarını bende yaşadım, ama hiç umudumu kaybetmedim, hayırlısı değilmiş diyince insan birazda olsa rahatlıyor...
Bide benim hiç bekar arkadaşım yok düşün :))

ayy kız teyzenle en kısa zamanda tanışalım :)) komşu oluruz belki İstanbuldaki komşum sen Van'dakide teyzen olur :))

Sultancım valla takma diyorum ama senin yaşadıklarını bende yaşadım, ama hiç umudumu kaybetmedim, hayırlısı değilmiş diyince insan birazda olsa rahatlıyor...
Bide benim hiç bekar arkadaşım yok düşün :))

opuyorumnanaktan

temem sustum gi :utangac:
bebekim ben daha :utangac:
evlenmem evlenmem :utangac:

heee şöleeŞeniz

yok sen böyle 22yim dedikçe ben kendimi kötü hissediyorum birdeeohaoldumsmile

cimcimem aynen hala kızı dayı kızı onları geçtim hala torunları bile evlendi bizdeekaydirigubbakcemile3 bir tek amca kızım var oda benden gücükk ama oda bizden önce gider bu hızllaaakaydirigubbakcemile4

sitarem imzandaki sözüne bayılıyorumm... çok yerinde bir lafff

akşamaa çok piss kavga çıkıcak benimkiyleee:oklava:

bu biricik de canı sıkıldıkça nick değiştiriyo galiba :)
şimdi de missbiricik olmuş

hahahahyyy bu son ama sitaree... allahın hakkı üçtür demişlerrkaydirigubbakcemile3
ilkten biricik,ikinci albeniz, misbiricikte sonnsempatiksalakcinni

hayırlı akşamlar bayanlar
yarın da aklıma takılan şu mehir konusunu paylaşalım sizlerle inş.
ALLAH cc a emanet olun

saol cicim ama hayddaa noldu gıı şimdi??

anlatayım canım benmi abartıyorum haklımıyım haksızmıyım bu konuda bi bakınn..

şimdi bir bayan var aynı yerden.. ama fazla samimi herkesle.. bu herkeste genelde erkekler oluyor.. ne bileyim kollarına girmeler,omuzlarına yatmalar.. böyle samimi hareketler. arkadaşlar şehir dışına gittii ve mecburen bu akşam onuda biz bırakıcaz. yoksa normalde sevdiğimle ben olucaktım arabada:asigim: yani ihale bize kaldıı.. kadının evi bizden ileride dolayısıyla önce ben inicem arabada benden sonra bunlar yalnız kalıcak 20 dakkalık yol gidicek:oklava: ve kadın sürekli laf atan ortam muhabbet kurmaya çalışan biri.. açıkçası zoruma gidiyor bu tavrı samimiyeti.. ve dedim arabada laf atarsa cvp verme he de geçç.. ayıp olur diyor.. ama cvp verirsede yüz bulucakkalsanaalsanasmile sevdiğimde önce onu sonra seni bırakayım diyor.. ama bu seferde ben eve çok geç gidicem... zaten bizimkiler huysuzlanıyoreyvahedigeldismile birde kadın rahat.. hoppadan arabanın önüne geçip oturmalar felann.. ayyyyyyyy çokk kıskanç gördüm kendiimii ama tanısanız hak verirsiniz banakötükedihüso

Back
X