- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.501
haklisin canim bastan olmamasi daha iyi olmus, ben zaten o olmadi diye üzülmüyorum, bi türlü kimseyle uyusamadigima, anlasamadigima üzülüyorum, sanki ömür boyu böyle gidicek, ben kimseyi bulamicam anlasamicam gibi :a015:
Bence öyle düşünme derim,
zira nasibin kimde olduğu belli olmazki
kapanan kapının ardından bakmamak gerek çok zira yeni açılan kapıyı göremeyebilirsin..
nasib olunca nazını da çeker kapnın önünde de yatar.
kapanan kapının ardından bakmamak gerek çok zira yeni açılan kapıyı göremeyebilirsin..
inşallah canım, Van'a gitmeden sizlerle tanışmak isterim kızlar...:1ninca:
gülüm ben o kapi önünde yatmayi filan misal olarak söyledim, okadar abartmiyorum yani,
haklisin nasibin kismetin nerde oldugu belli olmaz aama arka arkaya böyle olunca insan biraz ümitsizlige kapiliyor.
okadar ümitsizimki..
olmamaya calisiyoruim cünkü allahtan umut asla kesilmez, ama iste vakit gectikce, ve ben yoluma yanliz devam ettikce, artik ömrümün sonuna kadar yanliz olacagimi düsünmeye basladim ve yolumuda ona göre yürümeye basladim benneyaptımki
sultanomm yaa elbette bulursunn.. sanki herkess ilk isteyenlemi evleniyor yada ilk çıktığıylaa... zamanla anlıyorsun iyimi kötümüü.. daha neleri çıkar konuşçaksın görüşçeksinn.. kararını ona göre vericeksinn.. üzme tatlım kendini:1hug:
hoppala vakit geçtikççeymişş görende 30 larında 40larında sanırrklava:
öyle bile olsaaa kısmetten ötesi yok..
alamadım ismet olmadı kısmettkaydirigubbakcemile3
inşallah canım
van da güzel bi yermiş çok methini duydum benim teyzem de belkim vana gelin gidecek :)
30 degil belki ama 22 iste
:roflol: ismettttttttt :roflol:
ne var kız 22dealsanaalsanasmile
ben 24 ablam 27 biz ölelim o zamannnsempatiksalakcinni
ayy kız teyzenle en kısa zamanda tanışalım :)) komşu oluruz belki İstanbuldaki komşum sen Van'dakide teyzen olur :))
Sultancım valla takma diyorum ama senin yaşadıklarını bende yaşadım, ama hiç umudumu kaybetmedim, hayırlısı değilmiş diyince insan birazda olsa rahatlıyor...
Bide benim hiç bekar arkadaşım yok düşün :))
temem sustum gi
bebekim ben daha
evlenmem evlenmem
sitarem imzandaki sözüne bayılıyorumm... çok yerinde bir lafff
akşamaa çok piss kavga çıkıcak benimkiyleeeklava:
bu biricik de canı sıkıldıkça nick değiştiriyo galiba :)
şimdi de missbiricik olmuş
saol cicim ama hayddaa noldu gıı şimdi??
hayırlı akşamlar bayanlar
yarın da aklıma takılan şu mehir konusunu paylaşalım sizlerle inş.
ALLAH cc a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?