Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlar akşam dayımlara gitti annem bende sabah kardeşimi yolladıktan sonra bir türlü uyuyamadım evde yanlızım diye korkudan herçıta ayağa kalktım baktım ben evleince ne yapıcam bilmem bu korkaklıkla

esenlerr bende isterdim aslında annemlerede yakınn,hem bağcılar esenler tarafında çok akrab var.. ama beylikdüzü istiyor,site içinde bakıyor evi... inşallahh bulur gönlüne ve kesesine uygunda alır. hiç değilse bir düşünce eksilir kafamdan ev çok önemli çünküü..

yuuhh yaaa.. ne iffetsiz kadınlar var. bence bu hatunu tenhada kıstırmalıklava:

zaten bazı evlilerden korkmak lazım
nasılsın sultancım
sitareecim bebeğin nasıl:ecrin_bebek:

inş

yuuhh yaaa.. ne iffetsiz kadınlar var. bence bu hatunu tenhada kıstırmalıklava:

aynen canımklava:

ben çok pis laf sokarım o kadın benim sevgilime askıntı olcaktı böyle laflar söylicekti dan dun fena beznetirdim. lafla yani :jeyyar:

ben çok pis laf sokarım o kadın benim sevgilime askıntı olcaktı böyle laflar söylicekti dan dun fena beznetirdim. lafla yani :jeyyar:

normalde öne oturmuyorum fabrikadan çıkarken..çünkü yanlış anlarlar diye.. millet farkında durumun ama yinede çok fazla samimi olup göze batmayı istemiyorumm.. bu akşam oturcam amaakaydirigubbakcemile3

bişiy diil bu kıza haddini bildirsen sevgilin de havalara girer he :)) vaayy panter emelim deraklinialirimsmile

hee kıss oda var... havalaraa gircekk benim için kavga ediyolar dicekkkaydirigubbakcemile3 gerçi msjı çektim iki kere aynı msj.. bu akşam nasıl davranman konusunda uyarmama gerek yoktur herhalde diyesempatiksalakcinni

normalde öne oturmuyorum fabrikadan çıkarken..çünkü yanlış anlarlar diye.. millet farkında durumun ama yinede çok fazla samimi olup göze batmayı istemiyorumm.. bu akşam oturcam amaakaydirigubbakcemile3

normalde oturmuyosan öne kıza biz şöyle arkaya geçelim de diyebilirsin ama kız pişkin pişkin yok ben öne oturıyım derse işte ozaman tut saçlarından der şeytanklava:

sen en iyisi öne otur öne

normalde oturmuyosan öne kıza biz şöyle arkaya geçelim de diyebilirsin ama kız pişkin pişkin yok ben öne oturıyım derse işte ozaman tut saçlarından der şeytanklava:

sen en iyisi öne otur öne

canım ben alarmı filan kuruyorum herkesten sonra çıkıyorumm fabrikadan son kontrolleri yapıyorum.... bu kadın her akşam önce çıkıp kapı önü sigara içme olayı yapıyor.. sonrada arabaya geçiyorr.. direk öne oturur.. sevdiğim arabayı çalıştırır sıcak olsun diye.. o dicekk abla sen arkaya geç diye..öyle dediği haldede geçmezse yuhh artık yaniii...

vayyyy birişimmm hoşgeldinn kuzumm...

eyllülgüzelimm sende hoşgeldinn canım benimmm

hoşgeldiniz sizi tanıyalım
Missbiricik hanım Arkadaşımızın nikini almışsınız
heyaa aldım arkinin nikinişutarafagitti
aaaaaaaaaaaaaa sema gizzzzzz sendemi burdasin :roflol: :roflol: :roflol: ay kahkaha attim resmen deliiiiiiiiiiiiii :roflol:

biricigim gi hosgeldin

hoşbulduk kızlar geç yazdım işim vardı kusura bakmayınnyerimseniben

kız talya noluyo anlat hele okumadım geçmişi:1ninca:

üff bu kadının ne mal olduğun belli baksana iş çıkışı erkeklerin orda kapı önünde sigara içen sen gelmeden arabaya binebilen bi kadından ne beklersin.
üüfff acayip sinir oldum hee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…