- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.541
konuştuk bu akşam bende gidiyorum önce onu sonra beni bırakıcak için rahat etsin dedii.. evede geç kalmayız azcıkk basss gaza aşkımmm yaparım dediikaydirigubbakcemile3
kızlar akşam dayımlara gitti annem bende sabah kardeşimi yolladıktan sonra bir türlü uyuyamadım evde yanlızım diye korkudan herçıta ayağa kalktım baktım ben evleince ne yapıcam bilmem bu korkaklıkla
yaa kız olsa tamam dicem hade kanı kaynıyorrkaydirigubbakcemile3ama evli kadın birde... biraz fazla rahattsempatiksalakcinni sitaresm zaten ikide bir sevgilime takılıp duruyorr bir günaydın bile demiyorsunn bu kadarmı çok korkuttu gözünü diyee.. önceden bir araya gelip kahve çay içiyorlardı.. ben istemiyorum dedim sevgilimde kesti muhabbetinii.. yaa sırf ona değil herkese öyle samimiikafamçokkarıştı ama tabe artık benden çekindiği için artık sadece laf atabiliyorr.. uzaktan uzağa hele bi yakınlaşsınnn:mymeka:
yaa kız olsa tamam dicem hade kanı kaynıyorrkaydirigubbakcemile3ama evli kadın birde... biraz fazla rahattsempatiksalakcinni sitaresm zaten ikide bir sevgilime takılıp duruyorr bir günaydın bile demiyorsunn bu kadarmı çok korkuttu gözünü diyee.. önceden bir araya gelip kahve çay içiyorlardı.. ben istemiyorum dedim sevgilimde kesti muhabbetinii.. yaa sırf ona değil herkese öyle samimiikafamçokkarıştı ama tabe artık benden çekindiği için artık sadece laf atabiliyorr.. uzaktan uzağa hele bi yakınlaşsınnn:mymeka:
esenlerr bende isterdim aslında annemlerede yakınn,hem bağcılar esenler tarafında çok akrab var.. ama beylikdüzü istiyor,site içinde bakıyor evi... inşallahh bulur gönlüne ve kesesine uygunda alır. hiç değilse bir düşünce eksilir kafamdan ev çok önemli çünküü..
yuuhh yaaa.. ne iffetsiz kadınlar var. bence bu hatunu tenhada kıstırmalıklava:
yuuhh yaaa.. ne iffetsiz kadınlar var. bence bu hatunu tenhada kıstırmalıklava:
aaaaaaaaaaaaaa sema gizzzzzz sendemi burdasin :roflol: :roflol: :roflol: ay kahkaha attim resmen deliiiiiiiiiiiiii :roflol:
bu akşam bende bu moddayım canımmklava:
ben çok pis laf sokarım o kadın benim sevgilime askıntı olcaktı böyle laflar söylicekti dan dun fena beznetirdim. lafla yani :jeyyar:
bişiy diil bu kıza haddini bildirsen sevgilin de havalara girer he :)) vaayy panter emelim deraklinialirimsmile
normalde öne oturmuyorum fabrikadan çıkarken..çünkü yanlış anlarlar diye.. millet farkında durumun ama yinede çok fazla samimi olup göze batmayı istemiyorumm.. bu akşam oturcam amaakaydirigubbakcemile3
normalde oturmuyosan öne kıza biz şöyle arkaya geçelim de diyebilirsin ama kız pişkin pişkin yok ben öne oturıyım derse işte ozaman tut saçlarından der şeytanklava:
sen en iyisi öne otur öne
vayyyy birişimmm hoşgeldinn kuzumm...
eyllülgüzelimm sende hoşgeldinn canım benimmm
heyaa aldım arkinin nikinişutarafagittihoşgeldiniz sizi tanıyalım
Missbiricik hanım Arkadaşımızın nikini almışsınız
aaaaaaaaaaaaaa sema gizzzzzz sendemi burdasin :roflol: :roflol: :roflol: ay kahkaha attim resmen deliiiiiiiiiiiiii :roflol:
biricigim gi hosgeldin
canım ben alarmı filan kuruyorum herkesten sonra çıkıyorumm fabrikadan son kontrolleri yapıyorum.... bu kadın her akşam önce çıkıp kapı önü sigara içme olayı yapıyor.. sonrada arabaya geçiyorr.. direk öne oturur.. sevdiğim arabayı çalıştırır sıcak olsun diye.. o dicekk abla sen arkaya geç diye..öyle dediği haldede geçmezse yuhh artık yaniii...
AH bi konuşabilsem kuzum yaa ahhhhhhhhhhhaklinialirimsmile
niyekii gızz klavyenimi çekiyorlar elindennkaydirigubbakcemile3
kıss yazdım olanlarıı azcık zahmet ette geçmişi oku hazıra konmaaalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?