- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.461
selam arkadaşlar aranıza katılabilir miyim? bende tesettürlüyüm
ben geldim kizlar
kisaca anlatiyorum bu konuyu bidaha acmamak üzere,
dün bulustuk ettik hersey cok güzeldi biseyler icmeye gittik, oturduk sohbet ettik hersey iyidi, ayrilirkende hersey iyidii, gayet samimiydik yani güzeldi hos gecmisti, sonra eve gittim, konustuk, birsürü bahaneler öne sürdü, dediki ben senin pesinden kosuyomus gibi hissediyom kendimi, sen yüz vermiyon, falan filan, benim icimdeki his olmiyacagini söylüyor, bastan arkadas kalalim falan filan, bende dedim sen bilirsin, ben diyeceklerimi dedim, dedim.. ya bak sen kestirip atiyosun iste falan diyor, ben dedim kestirip atmiyorum sen atiyosun, bana göre bi sorun yok dedim, ama sen icindeki sacma bi his yüzünden bastan sans vermek istemiosan sen bilirsin dedim, ya beni bahane ediyor iste, ben deger vermiyormusum falan filan, binbir bahane iste bosverin..
benim ne bahtim var, ne kismetim, hicbiseyim yok
kafanı hic karıstırma canım daha sonrada giyebilecegin şık sade birşey giyin olsun bitsin ama abiye tarzında olursa farkın olur sonucta senin nişanın ve resimler falanda cekilir sanırım damat adayıda takım elbise giyerse cok hos olur ne cok abartılı nede cok sade ortası iste:) ( ben öle yaptımda) icin hangi fikrine hangi düsüncene daha cok ısınıyorsa onu yap derim sonra keskeler ise yaramıor:)
Ya benim kayınvalide biraz farklı
sadece bana demiyor ki
annemi de sıkıştırıyormuş
ben de nişanlıma dedim ben hemen diyemem diye :)
oda annesine dedi heralde bir daha sesi çıkmadı :)
dini nikah konusunu da ben de sizin gibi düşünüyorum
resmi nikahla birlikte kıydırıcam :)
zaten çoğu gitti azı kaldı 2 ay 10 gün
allah tamamına erdirsin canım.. mesut bahtiyar etsin.
AMin canım inş. hepimiz için amin deyim
hayat çok zor inanki
ALLAH cc herkesin imtihanını başka başka veriyor
Kaldıramicamızdan fazlasını vermesin inş.
evlenmeden önce bekarlık imtihanı, evlenince eşin kayınvalide vs imtihanı
sonra çocuk böyle gidiyor
hayat işte ....
sultano hoşgeldin canımmŞeniz
eşşekkk heriff peşinden koşuyormuş hissediyormuşşş.. koşçakk tabii erkek olan ooklava: aptala bak yaaa yok deseydinn ben senii nazlatıyım birde istiyosannn:mymeka:
aminn canım
rabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı etsin yada hakkımız hayırlı olanı gönlümüze sevdirsin.
hoşgeldin canımmma.s. buyur bacım kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
çarşıda canım igdaşın orda züebeyde hanım iöo var ya onun karşısında pastane üstünde rümeysa gelinlik. ama ben gelinlikçimin kuaförüne gitmedim fotoğrafçımın da anlaşmalı kuaförü vardı ona gittim sondurakta bankanın orda nisan a gittim biliyosundur belki.
AMin canım inş. hepimiz için amin deyim
hayat çok zor inanki
ALLAH cc herkesin imtihanını başka başka veriyor
Kaldıramicamızdan fazlasını vermesin inş.
evlenmeden önce bekarlık imtihanı, evlenince eşin kayınvalide vs imtihanı
sonra çocuk böyle gidiyor
hayat işte ....
YKZ cim. Allah tamamına eriştirsin. Mutlu ol inş. evet imtihan ama biz bunların Allah"tan geldiğini biliyoruz. iyilik verirse şükür diyeceğiz, zorlandığımız zaman "sabretmeliyim" diyeceğiz. ve Allah"ın emri olduğundan evlilik için uğraşıyoruz. ayrıca sevdiğin-evleneceğin kişinin annesi sonuçta. Anne de gitsin. senin de için ısınır,
amin amin inş.
ama diyemiyorum ki anne diye
nişanlıma bile zaten zor alıştım
ismini bile söyleyemiyordum 6 ay sonra hala zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?