• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

amin amin inş.
ama diyemiyorum ki anne diye
nişanlıma bile zaten zor alıştım
ismini bile söyleyemiyordum 6 ay sonra hala zorlanıyorum

evliliğin görücü usulu oluyor sanırım. nişanlıma bile zor alıştım demişsin de canım?
biraz anlayış lazım bunu nişanlınla açıkça konuşabilirsin.

"GÜNLERDEN BİRGÜN HZ.MUHAMMET S.A.V İN KIZI HZ FATMA BABASINA SORAR BABA DÜNYADA İLK ÖNCE CENNETE GİRECEK İNSAN KİMDİR.HZ MUHAMET S.A.V ŞÖYLE BUYURUR BİZİM AŞAĞIDAKİ MAHALEDE FALAN SOKAKTA BİRİ OTURUYOR İŞTE İLK CENNETE GİRECEK İNSAN O DUR DİYOR. HZ FATMA MERAK EDER BABASININ TARİF ETİĞİ YERE GİDER VE KAPIYI ÇALAR KAPININ ARKASINDA ÇOK YAŞLI BİR BAYAN SESİYLE KİM O DER HZ FATMA DA BEN FATMAYIM HZ MUHAMMDİN KIZI FATMA YAŞLI KADIN ÜZÜLEREK ŞÖYLE BUYURUR EY FATMA SENDEN BEN AFETMENİ DİLİYECEM AMA EŞİMİN HABERİ OLMADAN SENİ İÇERİ ALAMIYACAM BEN BUGÜN ONDAN İZİN ALAYIM YARIN GELİRİSİNİZ HZ FATMA GERİ GİDER VE ÇOK ŞAŞIRIR ÖTEKİ GÜN BİRDA GİDER BUSEFER YANINDA ÇOCUKLARI HZ HASAN İLE HZ HÜSEİNİDE GÜTÜRÜR.VE YİNE KAPIYI ÇALAR GENE AYNI BAYAN KİM O DİYE SORAR VE KAPIYI AÇMAZ HZ FATMA BENİM DER YAŞLI BAYAN SORAR YANINDAKİLER KİM HZ FATMA ÇOCUKLARIMDER YAŞLI BAYANDA KUSURUMA BAKMA EY FATMA BEN EŞİME SADECE SENİN İÇİN İZİN ALMIŞTIM ÇOCUKLARINDAN HABERİM YOKTU SENDAHA SONRA YİNE GEL BEN BUSEFER ÇOCUKLARIN İÇİNDE İZİN ALIRIM YAŞLI BAYAN KAPIYI GENE AÇMAZ.ÖTEKİ GÜN HZ FATMA GENE O KAPIYI ÇALAR YAŞLI BAYAN KAPIDA YİNE SORAR KİM O DİYE HZ FATMA BENİMDER VE KAPI AÇILIR SONUNDA.HZ FATMA ÇOK ŞAŞIRMIŞ ÇÜNKÜ YAŞLI DİYE DÜŞÜNDÜĞÜ BAYAN MEĞERSE ÇOK GENÇ VE GÜZEL BİR BAYNMIŞ HZ FATMA SORAR PEKİ O YAŞLI KADIN NERDE DİYE GENÇ BAYAN AĞZINDAN BİR TAŞ ÇIKARTARAK O YAŞLI BAYAN BENİM PEKİ NEDEN O TAŞIN AĞZINDA OLDUĞUNU SORAR GEN BAYAN YOLDAN GEÇENLER SESİMİ DUYUP GÜNAHA GİRMESİNLER DİYE İŞTE BU BAYAN CENNETE İLK GİRECEK İNSANDIR.ÇÜNKÜ KOCASINA SADIK VE DİNDAR BİR EV HANIMIDIR BUNLARI ÖRNEK ALALIM.........[/B]

evet zaten hep Efendimizin sav hayatını örnek alsak sorun hiç bir şekilde çıkmaz da
uygulamaya gelince zorlanıyoruz ALLAH cc affetsin

evliliğin görücü usulu oluyor sanırım. nişanlıma bile zor alıştım demişsin de canım?
biraz anlayış lazım bunu nişanlınla açıkça konuşabilirsin.

yok arkadaş aracılığıya tanıştık ama benim yapımdan kaynaklanıyor
çok çekingen bir yapım var
ilk görüştüğümüzde de yüzüne bakamıyordum :)
konuşamıyordum, oda demiş çattık diye :)

yok arkadaş aracılığıya tanıştık ama benim yapımdan kaynaklanıyor
çok çekingen bir yapım var
ilk görüştüğümüzde de yüzüne bakamıyordum :)
konuşamıyordum, oda demiş çattık diye :)

canımm benimmm:1hug:
olsun bacım böylesi daha makbul.. haya kadının tacıdır
biraz da serbest olsan bu sefer başka şey düşünür.. naz yapmak iyidir iyi kaydirigubbakcemile3

canımm benimmm:1hug:
olsun bacım böylesi daha makbul.. haya kadının tacıdır
biraz da serbest olsan bu sefer başka şey düşünür.. naz yapmak iyidir iyi kaydirigubbakcemile3

Evet doğru naz yapmak iyidir aslında, ben bazen eline fazla veriyorum kozları...

Sitarecim belki bigün görüşmek nasip olur
olumunekankayizsmile

Sultancım aslında baştan bu durumu farkettirmesi iyi olmuş, evlendikten sonra çekmek çok zor olurdu...
Hayırlısı değilmiş demek lazım canım, ruh ikizini bulunca iyikide öncekiler olmamış diyeceğinden emin olabilirsin....

haklisin canim bastan olmamasi daha iyi olmus, ben zaten o olmadi diye üzülmüyorum, bi türlü kimseyle uyusamadigima, anlasamadigima üzülüyorum, sanki ömür boyu böyle gidicek, ben kimseyi bulamicam anlasamicam gibi :a015:

salaklarr alışmışlar tabi rahat alman kızlarınaa.. tövbee tövbeee.. bırak sultancımm hiç üzülmee

pislikler ya, bu konuda siz cok sanslisiniz, türkiye erkekleri genelde sevdimmi tam seviyor, sahipleniyor arkasinda duruyor sevdiginin, nazinida cekiyor, kapisindada yatiyor.
bizim burdakiler öyle degil, gelmessen gelme, aramassan arama, istemessen isteme diye düsünüolar kötükedihüso

Emin ol bütün dünyadaki erkekler hemen hemen aynıdır, mükemmel kadın olmadığı gibi mükemmel erkekte yoktur.
Valla senin için söylemiyorum ama fazla naz aşık usandırır genelde, kapısında yatmak ise yüzük takana kadar, aldıktan sonra rahatlayıveriyolar...

Emin ol bütün dünyadaki erkekler hemen hemen aynıdır, mükemmel kadın olmadığı gibi mükemmel erkekte yoktur.
Valla senin için söylemiyorum ama fazla naz aşık usandırır genelde, kapısında yatmak ise yüzük takana kadar, aldıktan sonra rahatlayıveriyolar...

guzum öyle cok naz yapan, usandiran, biktiran, cekilmez simarik biri olsam tamam dicemde, degilimki be gülüm ya, ne yanlis yapiyorum hic bilmiyorum :çok üzgünüm:

Back
X