Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

esredmaal (nickini zor yazdım:)) canım gelinliğinin modeli nasıl bide ne zaman evlendin?
Bizlere gelinlik ve abiye konusunda fikir verebilirsin...

esredmaal (nickini zor yazdım:)) canım gelinliğinin modeli nasıl bide ne zaman evlendin?
Bizlere gelinlik ve abiye konusunda fikir verebilirsin...

sema diyebilirsin kısacası:) gelinliimi Hocazadeden diktirdim acık bir modeldi tesettürlü olarak bir iki degisiklik yaptırdım tek parca ve sade birsey sayılır bol islemeliydi, nisanımda evde olmustu abiye giymistim yine hocazadeden mor rengiinde cok sade ama yinede gösterisliydi sayılır, kınam icinde bindallı ve kabarık nisanlık tarzında bisi diktirdim onlarda hocazadeden kınalıım petrol rengindeydı kabarık ama sade yinede gösterisliydi ve bindallımda modern bi bindallı kırmızı altın renklerinde :) oyy baya yazdım ya insallah mesaj sayım yükselince resimlerle paylasabilirim ama sımdı olmuo

aslında var istanbulda ... izmirde çorumda ve istanbulda var yerleri ben hocazadeden cok memnunum herkese yönelik degisik şık ve modern tasarımları var bakmanı tavsiye ederim.

talyacım sıradan bi takım elbise tabiki olmaz ama çok şık ve zarif takımlar var görümcemde nişanında fatihden almıştı eteğinin kemer kısmındaki işlemeden etolunde de vardı çok şık olmuştu ama tercih meselesi tabiki

cimcimecim fatihdeki modaevlerinin çoğunluğunda güzel modeller var birde kadıköyde bi kaç yer var ben düğünümden sonra keşfettim oraları bi daha nikah tazeleyesim geldi wallasempatiksalakcinni

selaam nasılsınız bakıyorum yine gelinlik muhabbeti başlamış :)

bi fırsat bulursam ben de gelinliğimi ekliyim bari belki bi fikir olur. ben ümraniyeden almıştım.

kendime göre kendi zevkime göre diktirdim ama satın almadım kiraladım. fiyatı da uygundu
türbanı çiçeği baş için çiçek ve aksesuraları da fiyata dahildi. gelinlikçimin anlaşmalı kuaförü de vardı. memnundum yani.

fiyatlarını şimdi bilmiyorum canım ama ben 2.5 sene önce 1000 liraya almıstım şimdi normaldir 1500den başlaması piyasa nasıl bilmiyorum amabilmiyorumkismile

Bayanlar sohbetinizi bölüyorum ama bişi sorucam,
kayınvalidelere hemen anne demek gerekiyormu ?
Bizimki çok ısrar ediyor ya
ben hemen alışamam öyle anne demeye
nikahtan sonra demeyi düşünüyorum

birde dini nikahı resmi nikahla mı yoksa daha öncemi kıydırmalı ?

bu arada bende gelinliğimi 1000 tl ye diktiriyorum hepsi dahil

aralık ayında spariş vermiştik
indirimden faydalandık

merhaba canım

seni çok iyi anlıyorum ben de çok zorlanmıştım ilk zamanlarda. bnm de kayınvalidem ısrar ediyordu anne de diye. sözden itibaren. ama ben nikahtan sonra bile diyemiyordum kimi zaman. özellikle kendi annemin yanında söylerken içim acıyordu. bi süre ismiyle ... teyze diye hitap ettim. ama baktım bozuluyor yavaş yavaş alıştırdım kendimi.
ama en iyisi kendini hazır hissettiğin zaman söyle canım büyüklerin de anlayışla karşılasınlar. nikaha kadar anne demek zorunda değilsin bence. niye durup dururken annen olsun ki?

dini nikah işine gelince o kişiden kişiye değişir canım. her ikisinin de sakıncası var.
kimi günah olmasın diye resmi nikahtan önce nişan zamanı yaptırıyor. ama allah korusun niaş nfalan bozulunca kız mağdur oluyo. erkek boşamıyo falan. ki dini nikah bildiğimiz nikah. allah indinde o geçerli. resmi nikahın olmasa da evli oluyosun ve eski nişanlı kızı boşamazsa kimseyle evlenemez.. böyle sıkıntıları var canım.

Bende Ümraniye'deyim hangisi sitarecim??
Yeni açılan bir mağaza var nüans moda modellerini çok beğeniyorum oranın

Canım bence nişandan sonra söylenilmeli çünkü insan alışmalı, bi kere söyleyince devamı geliyo zaten (ben annemin yanında söyleyemiyorum o ayrı konu)

Valla ben nişanda dini nikahıda kıydırmayı düşünüyorum, çünkü erkeklerin eli ayağı pek durmuyo
bilmiyorumkismile

hoşgeldinn sitarecimm... bizim başka ne muhabbetimiz olcakkii.. ya gelinlik ya evlilikkaydirigubbakcemile3

bizde dini nikah genelde resmi nikahtan sonra kız damat evine geldiğinde yapılır.. düğün gecesi yaniiisempatiksalakcinni

çarşıda canım igdaşın orda züebeyde hanım iöo var ya onun karşısında pastane üstünde rümeysa gelinlik. ama ben gelinlikçimin kuaförüne gitmedim fotoğrafçımın da anlaşmalı kuaförü vardı ona gittim sondurakta bankanın orda nisan a gittim biliyosundur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…