- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.421
valla tüm yazılanları okuyorum hakkınızda çok şey biliyorum ona göre kaydirigubbakcemile3 :smiley-cool:aminn canım aminn...
ama öyle okumakla olmazz.. sende gir muhabbete katıllsempatiksalakcinni
valla tüm yazılanları okuyorum hakkınızda çok şey biliyorum ona göre kaydirigubbakcemile3 :smiley-cool:
Valla üzülüyo ama benide çok üzüyo...
konuşş canımm sen mutluysan oda mutlu olmalıı.. kaldıkii ablan varmış evlenmiş ilk evden gelin çıkçakta değilmişsinnn..
annen kıdemli kaynana kaydirigubbakcemile3
mrb canım ben sizden baya büyüğüm 32 yaşındayım :hulya:eee ceyda sende anlatta bizde bilelim :))
ben bir casusum ya öğrendin şimdi:1ninca:vayy casuzlukk heeeşakkıdı
çok konuştum, neyse bu haline alışmaya çalışıyorum yerimseniben
mrb canım ben sizden baya büyüğüm 32 yaşındayım :hulya:
yhaa ne bayağısı 32 çokmu cnaım yaazemuszemus
ben bir casusum ya öğrendin şimdi:1ninca:
ama bir abla olarak takip ediyorum yazdıklarınızı :1hug:
içten içe seviyorum sizleri gerçekten bu böyle canım opuyorumnanaktan
kızlar. ev içinde giyebileceğim nişanlık düşünüyorum. fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
sen nişanlanıyormuydunki sakarım denizimmboshayallersmile
ev içinde olcaksaa abiye giyebilirsin... kabarık birşey olmazkiilmaz:
mart sonu gibi olacak canım. zaten kabarık sevmiyorum. etek bluz mu giyeyim. takımmı giyeyim. yada zarif bi elbise mi?
ceydacım sen bunların çıtır olduklarına bakma bende sana yakınım katıl canım
sakardenizim hayırlı olsun canım ben ew ortamında pek abiye taraftarı değilim şık bir takım elbise giyebilirsin bence ama öyle bir hevesin varsa sana model bakalımaklinialirimsmile hangi ara bakıcaksamkaydirigubbakcemile3
yalnız değilim canım biliyorum kaydirigubbakcemile5ceydacım sen bunların çıtır olduklarına bakma bende sana yakınım katıl canım
sakardenizim hayırlı olsun canım ben ew ortamında pek abiye taraftarı değilim şık bir takım elbise giyebilirsin bence ama öyle bir hevesin varsa sana model bakalımaklinialirimsmile hangi ara bakıcaksamkaydirigubbakcemile3
sağolun canlarım. Allah razı olsun. abiye olsa bile siyah gibi falan olabilir. yada elbise üzeri ceket gibi bişeyler. doğru biraz fark da olmalı. aman kafam karuştu yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?