Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

çok konuştum, neyse bu haline alışmaya çalışıyorum yerimseniben

oda bir süre sonra düzelir zatennŞeniz

evet bazen aşağıda nickini görüyorummsengözlerimebaksanab
kızların hepsi burdayken muhabbet koyu oluyor takip edilmicek gibi değilkii..kaydirigubbakcemile3

mart sonu gibi olacak canım. zaten kabarık sevmiyorum. etek bluz mu giyeyim. takımmı giyeyim. yada zarif bi elbise mi?

bence zarif bir abiye giy en güzeli en uygunu o evde olacak nisan icin hem evde nisana gelenlerde nasıl olsa takım falan giyerler senin biraz farkın olsun dimi ama:)

ceydacım sen bunların çıtır olduklarına bakma bende sana yakınım katıl canım

sakardenizim hayırlı olsun canım ben ew ortamında pek abiye taraftarı değilim şık bir takım elbise giyebilirsin bence ama öyle bir hevesin varsa sana model bakalımaklinialirimsmile hangi ara bakıcaksamkaydirigubbakcemile3

niyee kısss çıtırzzz hemde en çıtırındannnnaklinialirimsmile

ebrum yaa takımın modasıı geçtii gibii... eskidendii öyle takım giymeler felann.. ama gerçii butik dayıda hoş takımlar varrCADIARZU abiye tarzıı saten kumaştan felann.. kuzenim sözünde giymiştiii..

sağolun canlarım. Allah razı olsun. abiye olsa bile siyah gibi falan olabilir. yada elbise üzeri ceket gibi bişeyler. doğru biraz fark da olmalı. aman kafam karuştu yine.

yalnız değilim canım biliyorum kaydirigubbakcemile5
tatlı çıtırlar bunlar
kaydirigubbakcemile2

sağolun canlarım. Allah razı olsun. abiye olsa bile siyah gibi falan olabilir. yada elbise üzeri ceket gibi bişeyler. doğru biraz fark da olmalı. aman kafam karuştu yine.

kafanı hic karıstırma canım daha sonrada giyebilecegin şık sade birşey giyin olsun bitsin ama abiye tarzında olursa farkın olur sonucta senin nişanın ve resimler falanda cekilir sanırım damat adayıda takım elbise giyerse cok hos olur ne cok abartılı nede cok sade ortası iste:) ( ben öle yaptımda) icin hangi fikrine hangi düsüncene daha cok ısınıyorsa onu yap derim sonra keskeler ise yaramıor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…