• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

çok konuştum, neyse bu haline alışmaya çalışıyorum yerimseniben

oda bir süre sonra düzelir zatennŞeniz

mrb canım ben sizden baya büyüğüm 32 yaşındayım :hulya:

yhaa ne bayağısı 32 çokmu cnaım yaazemuszemus

ben bir casusum ya öğrendin şimdi:1ninca:
ama bir abla olarak takip ediyorum yazdıklarınızı :1hug:
içten içe seviyorum sizleri gerçekten bu böyle canım
opuyorumnanaktan

evet bazen aşağıda nickini görüyorummsengözlerimebaksanab
kızların hepsi burdayken muhabbet koyu oluyor takip edilmicek gibi değilkii..kaydirigubbakcemile3

ceydacım sen bunların çıtır olduklarına bakma bende sana yakınım katıl canım

sakardenizim hayırlı olsun canım ben ew ortamında pek abiye taraftarı değilim şık bir takım elbise giyebilirsin bence ama öyle bir hevesin varsa sana model bakalımaklinialirimsmile hangi ara bakıcaksamkaydirigubbakcemile3

sakardenizim hayırlı olsun canım ben ew ortamında pek abiye taraftarı değilim şık bir takım elbise giyebilirsin bence ama öyle bir hevesin varsa sana model bakalımaklinialirimsmile hangi ara bakıcaksamkaydirigubbakcemile3

niyee kısss çıtırzzz hemde en çıtırındannnnaklinialirimsmile

ebrum yaa takımın modasıı geçtii gibii... eskidendii öyle takım giymeler felann.. ama gerçii butik dayıda hoş takımlar varrCADIARZU abiye tarzıı saten kumaştan felann.. kuzenim sözünde giymiştiii..

sağolun canlarım. Allah razı olsun. abiye olsa bile siyah gibi falan olabilir. yada elbise üzeri ceket gibi bişeyler. doğru biraz fark da olmalı. aman kafam karuştu yine.

yalnız değilim canım biliyorum kaydirigubbakcemile5
tatlı çıtırlar bunlar
kaydirigubbakcemile2

sağolun canlarım. Allah razı olsun. abiye olsa bile siyah gibi falan olabilir. yada elbise üzeri ceket gibi bişeyler. doğru biraz fark da olmalı. aman kafam karuştu yine.

kafanı hic karıstırma canım daha sonrada giyebilecegin şık sade birşey giyin olsun bitsin ama abiye tarzında olursa farkın olur sonucta senin nişanın ve resimler falanda cekilir sanırım damat adayıda takım elbise giyerse cok hos olur ne cok abartılı nede cok sade ortası iste:) ( ben öle yaptımda) icin hangi fikrine hangi düsüncene daha cok ısınıyorsa onu yap derim sonra keskeler ise yaramıor:)

Back
X