Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

talyacım ne o ne bu annen sevememiş bu çocuğu ve sürekli sebep buluyo herşeye tek sorun bu bencesempatiksalakcinni

yaww cimcime niye izletmiyolar sanaaklinialirimsmile

talyacım ne o ne bu annen sevememiş bu çocuğu ve sürekli sebep buluyo herşeye tek sorun bu bencesempatiksalakcinni

yaww cimcime niye izletmiyolar sanaaklinialirimsmile

aslında görücü usulü olsa haklı dicem .. çünkü o zaman önce mantık geliyorr... ama sonuçta ben sevmişim:asigim:

Talyacım bişey dimmi sana nasibnde o varsa eğer kmse engel olamaz..Allah ım bizden ii bilio herşeyi :1hug:

orası öyle canım.. o yüzden zaman diyorumm.. evde çok fazla hır gür çıkarmıyorumm.. dün biriciğin şarkıyı söyledim annem nasıl bakar ters tersssempatiksalakcinni
geçen hafta baya kavgalı geçmiştii yüzüm asıktı.. diyor yüzün gülüyor aranız iyi ama boşuna uğraşma.. dedim anne üç kuruşluk keyfim vardıı kaçırdın heeohaoldumsmile

kız talya annen o işten çıkcaksın demiyomu merak ettimsempatiksalakcinni

kız talya annen o işten çıkcaksın demiyomu merak ettimsempatiksalakcinni

ilk duyduğunda dedii annemde abimde... ama çıkmam dedimm.. birde şu varr hala oğullarım filan hepsii burda çalışıyor.. yani benim çıkma nedenim ne olucaktıkii.. işimden memnunum sonuçta çıkıyorum desem ne diyebilecektimm.. birde artık eskisi gibi evlencemde evlencem demiyorum evde susuyorum.. kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben psikolojik olarak bunu üstümden atamıyorum yazdığınız yorumlara bile cevap vermek gelmiyo içimden sanırım deliriyorum senağlama

annene deki ben evlenmekten vazgeçtim ona vermiyosan başka kimseyle evlenmem ya beni çekersin ömrünün sonuna kadar ya da verip kurtulursyn benden:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…