• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ayy sultanom sorma yaa duayı buraya yazdım ara ara yok bulamadım nerden bulcam şimdi yaa
eylül güzeli aldımı acep gelince birde ona soralımbilmiyorumkismile

temem bide ona sorak :sinifsinif: ohaoldumsmile

saol tatlım iyim sen naılsın bi eve gelen kadınlar asabımı bozdu onun dışında iyyiim

amannn bosvir onlari guzum,
ben fenayim ya hic sorma, cok hastayim :a015:

ya bugün kankimo bana bozuk çaldı dün sınıftan bi kız semtime gelmiş sosyete pazarına bendede avon ürünleri vardı onun neyse getirirmisin dedi bende ok dedim gittim sonra işte yemek yemeye gidelim falan bende pantolonumu deişcektim hadş bari gidiyim yalnız gitmiyim dedim 2.kankimoyla karşılaştık orda çok pis bozuldu 1.kankimoya sölemiş galiba bugün trip attı bana bu yemeğe gittiğim kızada biraz uyus oluyoruz of ya hayatıma giren her varlık kıskanç ruh hastası olmak zorundamı benki özgürlüğüne düşkün vır vır bi arıyım her çiçeğe saparım ay bıkıyorum hep aynı insanlar midem bulanıyo napım ya benim tabiatıma aykırı sanki onları dışladım bu fettanla plan yaptım gbi oldu ya

kızlar ben çıkıyorum öptüm görüşürüz a.e.o

herkese kucak dolusu merhabaaaaaaaaaaaaaa merhaba size merhaba kk nün eşsiz ender değerli bayanları merhabaaaaopuyorumnanaktan

Back