- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.321
anaaamm, haftasonu rekor kırmışınız bu ne bee geçişi okuyamadım valla, 20 sayfa kitap gibi :))
Nasılsınız kızlaar, güzel bir haftasonu geçirdim, aşkımla gezdik, gece 3'e kadar oturduk, ilk gün bizde kaldı, sabah gidip uyandırdım ay çok güzel oluyor yaa :))
Sonra dayısına gittik, orada evli gibiydik, çayı beraber doldurduk, ilk ona tabak verildi oda tabağını bana verdi, sofrayı toplamaya yardım etti çok güzeldi yaa, inşallah evlendikten sonrada değişmez...
Doğum günümü telafi etmek için hediye almış ama, davranışları hediyeden çok daha iyi geldi bana, annemde ayakabılarımı silmesinden çok hoşlanmış :))
:):):) kıss ellere var bana yok ama:sm_cool: ben sırf hesaplıyorumalsanaalsanasmile
biricik dövseydin bide ne biçim soruyosun sen kimsin diyeekaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn masteraklinialirimsmile bebiş nasıl iyleştimii??
anaaamm, haftasonu rekor kırmışınız bu ne bee geçişi okuyamadım valla, 20 sayfa kitap gibi :))
Nasılsınız kızlaar, güzel bir haftasonu geçirdim, aşkımla gezdik, gece 3'e kadar oturduk, ilk gün bizde kaldı, sabah gidip uyandırdım ay çok güzel oluyor yaa :))
Sonra dayısına gittik, orada evli gibiydik, çayı beraber doldurduk, ilk ona tabak verildi oda tabağını bana verdi, sofrayı toplamaya yardım etti çok güzeldi yaa, inşallah evlendikten sonrada değişmez...
Doğum günümü telafi etmek için hediye almış ama, davranışları hediyeden çok daha iyi geldi bana, annemde ayakabılarımı silmesinden çok hoşlanmış :))
olsun o da güzel hayallere dalsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
başüstüne durr dalayım hemenboshayallersmileboshayallersmile
yokk anamm olmuyor böylede kuru kuruna hayal kurrhihoyyyt
saolun kızlaar, inşallah bozulmaz :))
Tabi eksi yönleride var ama bu sefer gönlümü aldı :))
eee netcen hayallele yaşamakta güzel tabiii arada insan kendini safta hissediyo yani:roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 eşimin msn nicki bişi bulamadım dedi benimkini kullan bi süre idare edelim bakalım :)) hoş buldum bu arada bebişim daha ii gibi talyacım babaannemiz geldi dün ohaoldumsmile akşamada görümceciklerim gelcekler özlemişler yeğenlerini ewe gidip datlu edicem akşama kolay bi tarif verin banaaaaaaaaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?