tesettürlü kızlar nişanlıklarınızı görelim

kizlar hangi sehirdensiniz herkes sehirlerini belirtirse birbirimize daha cok yardimci oluruz :) Ben ANKARA. Gerek nisanlik olsun gerek nisan basi olsun birbirimize daha cok yardimci oluruz mesela Ankaradan arkadaslar varsa birlikte yardimlasiriz...

hımm ölemi canımm
ama bak bu son eklediğim sarı eşrap çok farklı yaa tül gibi önüde saten
bunlarda özel günler için özel satılan eşarplar sanırım ama hiç görmedim hiçbiyerde

Bunlar genelde elbisede kullanilan kumas. Eger bor parcasini istersen (diktirdigin taktirde) turbanin kiyafetine uygun olabilir. Yada kumascilara bakabilirsiniz.. Turkiyedeki kumascilari pek bilmiyorum..:34:

canım aynen bende öle yapıyorum
evet ya yuvarlağı bende yakıştıramıyorum ama öle yuvalak başkasında çok hoşuma gidio neyse artık

Bence bu yuz tipine gore digisiyor canim. Benim her iki ablam yuvarlak yapiyor. Onlarin yuzleri yuvarlak, benimki ise oval.. Bende tam yuvarlak yapmiyorum cunku benim yuzume yakismiyor.. ;)

Bence bu yuz tipine gore digisiyor canim. Benim her iki ablam yuvarlak yapiyor. Onlarin yuzleri yuvarlak, benimki ise oval.. Bende tam yuvarlak yapmiyorum cunku benim yuzume yakismiyor.. ;)

buaralar bayağa uğraştırıo beni önler biyanı düşüo bi yanı başka duruo falan 1 saat başında uğraşıom galiba yüze göre değişio gerçekten

buaralar bayağa uğraştırıo beni önler biyanı düşüo bi yanı başka duruo falan 1 saat başında uğraşıom galiba yüze göre değişio gerçekten

canım sen daha yeni kapandın hayırlı olsun öncelikle tebrik ederim:65:
ben de öyleydim ilk zamanlar ama zamanla alışıyor insanın eli çoğu zaman aynaya bile bakmadan yapabiliyorum artık:69:
sen şimdilik iğneleri bol tut eşarbında benim ilk zamanlar 4-5 tane iğne çıkıodu kafamdan:1:
şimdilik 2ye düştü:1:

$DSC08881.jpg

canım benim aile arasında ufak bir nişanım oldu ben de bu elbiseyi giydim çok da severek giydim
hem şık hem de abartıdan uzak olduğunu düşünüyorum
umarım fikir olmuştur...

canım sen daha yeni kapandın hayırlı olsun öncelikle tebrik ederim:65:
ben de öyleydim ilk zamanlar ama zamanla alışıyor insanın eli çoğu zaman aynaya bile bakmadan yapabiliyorum artık:69:
sen şimdilik iğneleri bol tut eşarbında benim ilk zamanlar 4-5 tane iğne çıkıodu kafamdan:1:
şimdilik 2ye düştü:1:

öylemi canım yaa
aslında bugünlerde hemen şekil alıyo gibime gelio aynaya bakmadan nasıl yapıon kızz:1:demek insan okadar alışıo
bir eşarpçı dediki önlerinin yuvarlak durmasını istiosan içine sert bi şerit koy önlere gelecek iekilde dedi onuda beceremedim

Back