tesettürlü kızlar nişanlıklarınızı görelim

canım elbiseni ayrı alıyosun ona uygun bi renkte kendin secıyosun begenıyosun esarpcılardan istersen tek renk istersen iki renk esarptan yaptırabilirsin modeli kendin begeniyosun tabiki eger aklında hiç bişey yoksa onlar yaparlar sana

hımm ölemi canımm
ama bak bu son eklediğim sarı eşrap çok farklı yaa tül gibi önüde saten
bunlarda özel günler için özel satılan eşarplar sanırım ama hiç görmedim hiçbiyerde

sarı saten eşarp almış bide ona uygun tül amış galina eşarpçılarda bu tüllere hiç rastlamadım yada gözüme çarpmadı

bu da çok hoş duruyo
canım bi aramaya baslayınca hepsını bulursun tek tek merak etme:)

$59925_133768393337223_100001121893278_160866_3678140_n.jpg

ay muhteşemmiş canım
evet bulunurda ben sadece bilgim olmadığı için soruyorum canım ney nerden alınır falan..neyse öğrencez artık

bizim burdaki kuafor yapmıs bu turbanı gercekten çok hoşş
eşarpcılarda olabilir tül diyoruz yaa perdecilerde bile vardır:)
sora tuhafiyelrde olabilir
benım arkadasım abısının dugunune bı abıye almıstı etek boyu uzundu dantelli dantelli çok güzeldi kestiği parcayı turbanına dolattırdı kuafore hem basit oldu hemde harika durdu elbiseyleee %100 uyumuda cabası :)))

bizim burdaki kuafor yapmıs bu turbanı gercekten çok hoşş
eşarpcılarda olabilir tül diyoruz yaa perdecilerde bile vardır:)
sora tuhafiyelrde olabilir
benım arkadasım abısının dugunune bı abıye almıstı etek boyu uzundu dantelli dantelli çok güzeldi kestiği parcayı turbanına dolattırdı kuafore hem basit oldu hemde harika durdu elbiseyleee %100 uyumuda cabası :)))

aaaa ölemi
valla hiçbişeden haberim yokmuş benim yaaa
inşallah benimde güzel olur herşeyim ah ah

evde yapılan nişanlar için abartılı kıyafetler hoşuma gitmiyordu ve abiye de ev için saçma geliyo bana tesettürlü olduğum için de daha sonradan rahatlıkla kullanabileceğim böyle bir takım almıştım ve gören çok beğeniyo güzel bi eşarp taşlı ayakkabılarla ve setinde takıldığında harika oluyo iyi ki abiye almamışım diyorum hala:1: umarım faydası olur ev nişanında abartıya gerek yok şahsi fikrim
$DSC_0255 copy.JPG

evde yapılan nişanlar için abartılı kıyafetler hoşuma gitmiyordu ve abiye de ev için saçma geliyo bana tesettürlü olduğum için de daha sonradan rahatlıkla kullanabileceğim böyle bir takım almıştım ve gören çok beğeniyo güzel bi eşarp taşlı ayakkabılarla ve setinde takıldığında harika oluyo iyi ki abiye almamışım diyorum hala:1: umarım faydası olur ev nişanında abartıya gerek yok şahsi fikrim
Eki Görüntüle 197395

bunu görmüştüm kendi topiğinde çok hoşuma gitmişti çok güzel güle güle giyin :1:

evde olacaksa şık ve sade bişey olmalı
bu arada başın ön kısmını yuvarlak yapmak kafa ve yüz şekliyle de ilgili kızlar
ben uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyo kollarım ağrıyo bazen
genelde şal takıyorum o yüzden

Eki Görüntüle 197395

aa toipiğinde görmüştüm şimdi hatırladım canım
ve çok beğenmiştim hatırlarsan
neyse buda aklımın bi köşesinde dursun

evde olacaksa şık ve sade bişey olmalı
bu arada başın ön kısmını yuvarlak yapmak kafa ve yüz şekliyle de ilgili kızlar
ben uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyo kollarım ağrıyo bazen
genelde şal takıyorum o yüzden

bende onu düşünüodum acaba kafa yapısıyla alakalı mı diye bilmiyorum yaaa yapa yapa öğrencez artık

Back