ben hollandadayim bundan 3 yil oncesine kadar hersey iyiydi ama 3 yil once evimizi ayirdik daha guzel olur hersey zannettim ama daha kotu oldu biz kocamla daha oyle romantik bir gun bile geciremedik onceleri kaynanamgille beraberiz diye sonralari ise cocuklardan vakit bulamadik cocuklari kaynanama birakmak istedik mesala birgun ama bakamam cocuklariniza gittiginiz yere goturun diyor 2 tane kucuk cocukla nereye gezmeye gideceksin?birbirimizden kopmaya basladik.esim anasinin ilk cocugu ve birbirlerine cok baglilar,esim ve ailesi sadece onlarla iyi ve samimi olmami istiyorlar disaridan kimseyi istemiyorlar kardesime gitmek istedigimde ise yol orada gideceksen git ama geri gelemezsin diyorlar ne yapayim ben simdi cocuklarim var bekara kari bosamak kolay 2 sene once yine bir kavgamizda beni evden kovdu bende artik son damla deyip kardesimin yanina gittim sonra bazi akrabalar arayi buldu cocuklarim icin geri dondum bu olay ipleri iyice kopardi kardesimle artik tlf da bi;e konusmami istemiyordu esim hergun kavga hergun huzursuzluk daha berbat olduk mecburen cocuklarimin bu kavgalardan etkilenmemesi icin tamam dedim ama kardesimle gizli gizli gorustum 3 ay once kardesim dogum yapti gidelim gorelim bu inat bu ofke nereye kadar surecek aradanamus davasi kan davasi yada cinayetmi var niye boyle yapiyorsun dedim guzellikle ama oda ise yaramadi bunun uzerine tokadida yedim sacimdan bir odadan bir odayada suruklendim,tum bunlar olurken 2 aylik da hamileydim tam hassas donem ama kimin umurunda?halbuki ucuncu cocugu isteyen kendisiydi,ben istemiyordum cunku bir sonumuz oldugunu artik dusunmuyorum yine etrafdakilerin lafiyla hamile kaldim ucuncu cocuk oldumu duzelir yeni bebek herseyi unutturur dediler evliligimi bitirmek istemedigimden bende korunmayi biraktim allahin isi iste hapi birakir birakmaz hamile kaldim o tokat olayindan sonra kesin kararimi vermistim ayrilacaktim ama kayinpederim zorladi virt zirt iste benim cesaretsizligimden dolaya herseye katlaniyorum
2 cocuk herseyi düzeltmedide 3.üncüsünü niye düzelticek sandin canim ya
Canin daha cok yanmis..
Büyük konusmayim, ama ben sizin yerinizde olsam ayrilirdim herhalde o dayaktan sonra.. Benim esimin aileside ailemi unutmami istiyolar, kendi akrabalarimdan arayan oldumu esimin morali bozuluo hemen baska odaya kaciyo, buda annesinin doldurusu zaten, benim kendi bir ailem oldugunu unutuyolar, leyleklerin getirmedigini unutuyolar, ama ben unutmuyorum ve de unutmicam. Genc yasta evlenmis olabilirim, ama bosanmaktan korkmuyorum, milletin ne diyecegide umrumda degil, kendi sagligim herseyden önce geliyor cünkü.
Seninde böyle düsünmen lazim, aranizi düzeltmeye calis tabi her zaman, ama baktin gercekten ise yaramiyor, birak git bence. Türkiyeye geri dönebilirsin ailenin yanina, ya da kiz kardesinin yanina biryere tasin, is bul, hem calis hem annelik hemde babalik yap kendi huzurunun icinde. Cocuklarinizin büyümesini beklersen en cok yipranan sen olursun. Istemedigin seyleri söyle, istedigin seyleri söyle. Korkma sakin yalniz kalmaktan, kayinpederinizin karismasina izin vermeyin, cesaretlenin biraz, kendiniz icin olmasa bile cocuklariniz icin yapin bunu..
Kendi annem ve babamin evlilikleri o kadar güzeldi ki, görücü usulü evlendiler ama biribirilerine o kadar asiklar ki simdi, ikiside biribirinin bir dedigini iki etmiyolar. Bende öyle hayal etmistim, öyle olur demistim, her evliligin öyle oldugunu saniyordum.. Ben hem annem hemde babam oldum bu evlilikte, ama karsimda ki insanin ailesinin evliligi berbat gecmis. Babasi aldatmis senelerce eve gelmemis, simdi millet ne der diye ayni evde kaliyolar, ama ayni yatakta kesinlikle yatmiyolar, kaynanam ne derse o oluyor o evde, kayinpederin lafi gecmiyor.. Dinsiz imansiz insanlar, allah korkusu olmadimi insanda böyle oluyor herhalde..